HomeActualitateCrin Antonescu arată ce mare brânză a făcut cu...

Crin Antonescu arată ce mare brânză a făcut cu Becali

Celor care se mai îndoiau de utilitatea relației contra firii dintre neamul Brătienilor și tribul Becalienilor, Crin Antonescu le-a arătat azi, plin de mândrie, primul rezultat al colaborării dintre cele două partide istorice, PNL și PNG. Deoarece existau voci care afirmau că totul se reduce la cașcaval, Crin  a scos la iveală o frumoasă felie de brânză de oaie – bio, eco şi chiar organică pe alocuri.

Deocamdată, nu se cunoaște prețul exact al acestei afaceri (deși costul pierderii imaginii PNL s-ar putea să fie  uriaș), dar se pare că brânza ar putea fi undeva între 100 și 500 de lei noi per kilogram. „Oile partenerului Becali pasc în zone în care metrul pătrat de teren atinge și 200 de euro. Vă dați seama cât costă iarba? Mai ieftin chiar n-avem cum s-o dăm, chiar dacă mai primim ceva nutreț gratuit și de la Armată, cu care Gigi știe să facă afaceri. Deci e scump, da, dar măcar nu se va mai spune că nu am făcut nicio brânză în timpul guvernării.”

Noul sortiment de telemea, probabil denumit „Șucăr” (în amintirea cașcavalului Rucăr), va fi vândut, începând cu luna decembrie, în toate molurile de fițe din țară.

„Ne dorim ca românii să aibă ce pune pe masă de sărbători. Porc nu putem să le promitem, dar măcar o sută de grame de brânză subvenționată de stat tot am putea încerca”, a mai declarat Crin Antonescu.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare