HomeActualitateCum a mințit PSD-ul englezesc la Brexit

Cum a mințit PSD-ul englezesc la Brexit

Fraierii, imbecilii și alte subspecii bipede care votează de ani de zile cu PSD ar trebui să ia aminte la modul în care englezoii cu mintea înecată în bere au votat la Brexit. Sigur, prostii lor nu au votat ca proștii noștri pe baze furajere, respectiv prin mecanismul voturi contra mici. Nu. Imbecilii din Regatul Unit au ștampilat pe baze ideologice, manipulați fiind de o minciună cât Marea Chinei promovată de maimuțoiul flaușat Nigel Farage, un fel de Victor Ponta al lor.

Manipularea s-a produs pe baza unui videoclip în care mintea relaxată a pesedistului englez era curentată cu un enunț simplu. UK, zicea clipul, plătește săptămînal 350 de milioane de lire sterline contribuție la bugetul Uniunii Europene. Bine, eu aș fi zis și că acești bani sunt în parte gestionați de comisarul european second hand Corina Crețu, o muiere nearticulată trimisă la Bruxelles de Ion Iliescu, care folosește angajații să-i ducă chiloții la spălat. Îi publicam și moaca și obțineam lejer 90% voturi pentru Brexit. Dar flaușatul Farage nu s-a priceput așa că a continuat cu o minciună pe care nici măcar Ponta n-ar fi putut s-o conceapă. Clipul UKIP (PSD-ul englezesc) afirma că acești bani vor fi dirijați pentru construirea unui spital ultramodern. Adică, zice Farage, decât să plătim cotizații la Bruxelles, mai bine băgăm banii ăștia în sistemul de sănătate. Prostovanii au cuplat și au votat ca oile influențați de această chiftea ideologică.

La nici 24 de ore de la spargerea urnelor, Farage apare la o emisiune televizată unde se confruntă cu o jurnalistă gen Denise Rifai. Aceasta îi pune clipul, apoi îi cere să garanteze că banii care nu vor mai pleca la tanti Merkel și la Corina Crețu și vor fi utilizați în sistemul de sănătate. Babuinul a meditat și, fără să clipească, a zis că poate s-a exagerat. Și că banii trimiși săptămînal la Bruxelles nu-s chiar atât de mulți și nici nu vor ajunge în sistemul de sănătate!

Dacă emisiunea era moderată de Denise Rifai, Farage își lua un șut în gură de-i cădeau dinții! Jurnalista britanică s-a blocat și s-a mulțumit să își exprime consternarea întrebându-l pe maimuțoi: "După ce 17 milioane de oameni au votat pe baza acestui clip acum spuneți că a fost o greșeală?" Maimuțoiul a zâmbit iar jurnalista, Susanna Reid pe numele ei, a rămas tablou.

Deci, ce avem noi aici? Avem elemente de pesedism jegos, de pontism mizerabil, în care alegătorului prost de cap i se servesc minciuni cu carul. Dobitocul votează și apoi se indignează că nu-i merge mai bine așa cum i-a promis golanul pe care l-a votat. În cazul nostru, Victor Ponta, evident. E ca la noi, doar că de data asta englezii s-au fript iremediabil, una peste alta. Măcar la ei o parte importantă a alegătorilor pare că s-a trezit din beție. La noi, judecând după alegerile locale, s-au cam îmbătat toți alegătorii. Cu apă rece!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare