Cum ne alegem un nou telefon, entuziasm sau doar durere de cap?

de Comunicat de presa , 20 iunie 2018
Cum ne alegem un nou telefon, entuziasm sau doar durere de cap?

Pentru că am o mare problemă cu telefoanele, adicătelea iubesc noul telefon atât de mult încât îl botez pe asfalt la două zile  maxim dupa ce l-am achizitionat,  că așa e creștinește, m-am hotarat să vă povestesc  cum purced eu când caut telefoane de vânzare.

Primul pas e, evident, să îmi întreb prietenii care la nevoie mă enervează dacă au un telefon/ telefoane de vânzare sau de donat sau dacă mai țin minte pe ce dată e ziua mea. Glumesc, dar nu o dată am cumpărat un telefon de la un prieten care beneficia de diverse oferte în calitate de angajat al unor companii de telecomunicații.

Pasul doi e cel de care mi-e cel mai tare frică. Să caut pe marele Google telefoane de vânzare, să citesc review-uri, să compar prețuri, oferte și așa mai departe.  Evident, depinde de bugetul pe care sunt dispusă să îl investesc și ce vreau, în mod special, în acea perioadă a vieții mele, de la acele biete telefoane de vânzare: să aibă super cameră pentru selfie-uri și nu numai, să mă țină bateria o saptămână, să fie de la o anumită companie etc.  Deci trebuie să vă faceți o listă cu criterii, să le prioritizați pentru a găsi telefoanele de vânzare perfecte.

În cazul în care bugetul este limitat și vă dă prin cap să vă luați telefoane de vânzare second hand, sfatul meu de om trecut prin viață este să vă abțineți, să beți un pahar de apă și să cugetați puțin la faptul că acele telefoane de vânzare vor avea garanție zero. Și asta nu contează numa în cazul meu și fac referire la lipsa mea totală de îndemânare, ci și la faptul că anumite defecțiuni pot fi cu succes ascunse câteva ore, zile, timp suficient pentru a vă felicita de super dealul făcut cu telefoane de vânzare performante , cele mai noi de pe piață și la super preț. Îmi pare rău, dar anumite lucruri chiar nu-s posibile în viață. Sau dacă totusi sunt, vă rog a-mi lăsa detaliile ca să-mi iau și eu un telefon de vânzare ultimul răcnet.  Desigur, aici eu m-am gândit la site-uri precum okazii, olx și altele.

O altă sugestie e să aruncați un ochi și pe site-urile din USA. Sunt șanse mult mai mari să găsiți telefoane  de vânzare care să aibă combinația magică de atribute. Problema ar fi costul cu transportul și faptul că dacă trebuie să le returnați din cauza unor eventuale defecțiuni, va dura destul de mult timp până va ajunge înapoi în SUA și vă veți primi noile telefoane de vânzare. Daar, merită încercat mai ales dacă mai găsiți pe cineva cu aceleași doleanțe de a deține un telefon nou și cu care ați putea împărți costurile.

În final, v-aș spune să nu vă grăbiți și să citiți știrile cu noile apariții în materie de telefoane de vânzare ca să nu regretați la scurt timp. Tehnologia evolueaza rapid și tot așa și obsesiile noastre consumeriste și bine-ar fi să nu simțim frustrare atunci când simțim că telefoanele de vânzare sunt la scurt timp după achiziționare deja depreciate moral.

Loading...

Comentarii

+