HomeActualitateCum să protestezi pentru Roșia Montană în funcție de...

Cum să protestezi pentru Roșia Montană în funcție de zodie

Astrele nu-s bune să-ți arate doar ce truisme vor avea loc în fiecare zi, ori ce poziții sexuale îți sunt favorabile, ci  te învaţă lucruri utile și dacă mergi să protestezi pentru Roșia Montană. Așa că iata horoscopul Rosia Montana:

Berbec – Încăpățânat, nu-i place să meargă la protest ca să nu creadă lumea că și el e „hipster”. Îi place să scandeze în fața televizorului, considerând că este mult mai original. De regulă, este responsabil pentru pancartele cu mesaje şocante.

Taur – Își cunoaște limitele și iubește ordinea așa că nu acceptă abateri. Nimeni nu pleacă de la protest până nu se rezolvă problema Roșiei Montane. Este răbdător și genul de om ce le spune celor 15.000 că mai stau puțin până vin și alți doi oameni ce au confirmat pe Facebook.

Gemeni – Sensibil ca o Floare de Colț, nativul din zodia Gemeni plânge pe tot parcursul protestului și empatizează cu toate problemele universului fiind un fluviu de lacrimi. De asemenea, iubește schimbările de pe o bandă pe alta pe bulevardul unde se protestează.

Rac – Calm și preocupat de latura meditativă, nativul din zodia Rac este genul de om ce se așează în poziția lotus și levitează deasupra situației pe întreaga durată a protestului. Fiind și plin de fantezie ajunge să își imagineze o iubire de nestăvilit între protestatari, RMGC-iști, jandarmi și politicieni.

Leu – Încrezător și mândru, leul se avântă-n fața protestatarilor fiind sigur că jandarmii nu vor riposta. Nativul leu este conștient de propria valoare și de cele mai multe ori o să întrebe în timpul protestului dacă nu-l plătește cineva pentru ce face.

Fecioară – Modest, nativul fecioară merge la protest cu mâinile-n buzunar și nu se obosește prea mult cu scandările fiind timorat și nesigur pe voce, să nu falseze. Este foarte atent la detalii și știe sigur că la protestul de ieri n-au fost 15.000 de oameni, ci 15.002.

Balanță – Nativul balanță poate fi indecis dar acceptă şi compromisuri, mai ales de când și-a cumpărat filtru de apă de firmă de la teleshopping și nu-l mai sperie cianura. Este un caracter iubitor și darnic și-o să-l vedeți mereu în preajma jandarmilor cu o floare, un balon ori un deget întins.

Scorpion – Hotărât și rafinat, scorpionul nu merge pe jos prin București pentru a protesta, ci ia un taxi până la Universitate, încă unul până la Piața Victoriei și apoi până acasă. Nativul Scorpion poate fascina datorită portofelului și-a încăpățânării de a circula doar cu Pelicanu.

Săgetător –   Prietenos, pasionat și tolerant, săgetătorul nu se dă în lături de la a-și face prieteni la protest. Caută să dea check in pe Facebook cu o mulțime de oameni, așa că jumătate de protest adună nume, dă add-uri și tag-uri.

Capricorn – Nativul Capricorn este disciplinat și nu se abate de la reguli. Dacă la ora 19 este anunțat protestul ajunge la timp și n-o bagă p-aia cu „era trafic” sau „m-am uitat la serialul coreean de pe TVR 2”. Are un puternic simț al Realității, dar și al României sau Antenei 3. Simte când treaba miroase.

Vărsător – Nativul Vărsător este imprevizibil. Te poți aștepta ca din moment în moment să schimbe pancarta cu „Salvați Roșia Montană” pentru una cu „Forța RMGC, pe ei pe aurul lor!”. Poate fi o fire rebelă, așa că nu vă mirați dacă vrea să vină la protest în haine ce nu se asortează deloc.

Pești – Complex și înțelegător, se plimbă printre oameni cu o chitară și recită versuri hippiotice, invitând oamenii la pace planetară și salvarea balenelor de la Roșia Montană. Este dispus să se sacrifice pentru alții, așa că dacă cineva n-are loc de el la Piața Universității pleacă oricând acasă.

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare