HomeActualitateCum va rezolva Obama criza din Ucraina cu McDonalds,...

Cum va rezolva Obama criza din Ucraina cu McDonalds, Adam Sandler și League of Legends

Obama a anunțat zilele trecute încă set de sancțiuni menit să-i enerveze pe câțiva dintre oligarhii lui Putin. Reporterii Academiei Cațavencu infiltrați în CIA au aflat, însă, de un al treilea set de pedepse pe care Statele Unite se pregătesc să i le aplice rușilor, care sigur vor rezolva odată și pentru totdeauna criza din Ucraina.

  1. Triplarea numărului de restaurante McDonalds de pe teritoriul Rusiei. Putin se va trezi numai soldați beți și obezi.
  2. Transferul imediat al statului Alaska în proprietatea Rusiei. Să se descurce Kremlinul cu Sarah Palin!
  3. Inflitrarea lui Adam Sandler în cinematografia rusească. Acesta va trebui să refacă filmele lui Tarkovski, numai că le va umple cu glume ieftine cu bășini.
  4. Cetățenilor ruși li se va interzice accesul la Counter-Strike, Dota 2 și League of Legends. Astfel, speră Obama, vor apărea proteste ale gamerilor rusnaci, extrem de recalcitranți de altfel, care vor destabiliza regimul de la Kremlin.
  5. Noul emisar diplomatic al americanilor va fi însuși faimosul regizor/actor Woody Allen, care i se va plânge încontinuu lui Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, despre problemele sale personale până când acesta va ceda nu numai Crimeea, dar și Transnistria.
  6. Serviciile de neveste rusoaice trimise prin poștă vor fi interzise de Statele Unite, tăind în acest fel jumătate din PIB-ul Rusiei.
  7. Singurele seriale americane difuzate în Rusia vor fi cele cu David Hasselhoff.
  8. Putin va fi provocat la un concurs de „Strongest Man” de Arnold Schwartzenegger. Oricât de super-erou e Vladimir Vladimirovici, nu se compară cu Terminatorul!
  9. Moscova va fi invadată de turiști new-yorkezi nervoși și răi de gură, gata să se-njure, să se ia la bătaie și, culmea, să câștige cu cei mai duri racheți ruși.
  10. Orice căutare pe Google pe care o face un cetățean rus va duce la site-uri cu filme porno gay.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare