Cumperi pat scump, primești tăvăleală gratis

de Spartakus , 09 decembrie 2013
Mobila

În ciuda tradiției creștin-ortodoxe, românii practică de voie, de nevoie, sex deocheat, extraconjugal la toate nivelurile societății. Adică preacurvesc. Fie că vorbim despre Statul Român, care ne prinde mai mereu într-un gang întunecos și ne-o trage de ne sar ochii, fie că vorbim despre vecini, concetățeni sau agenți comerciali. În numărul acesta aș vrea să vorbim puțin despre ultima categorie de sex pe care o practică românul: sexul la cumpărături.

Cu câte finalizări să fie?

Săptămâna trecută am reușit să mă mut, în sfârșit, într-un nou apartament. Stați liniștiți, nu e plătit nici de Băsescu, nici de Ponta, e o moștenire lăsată de o bunică. Dar nu proveniența acestuia e importantă, ci felul în care am fost supus la perversiuni sexuale de mai toate firmele românești cu care am avut contact (neprotejat) în perioada asta. Sunt convins că vă veți regăsi în povestea mea.

Ușa

Prima partidă de sex am avut-o cu o firmă de la care am cumpărat ușa de la intrare. Au adus-o, au montat-o, dar lipsea unul din mecanismele de încuiere. Băieții au zis că nu-i problemă, că nu-i așa  importantă piesa (una din încuietori!) și că o să aducă alta. Trei săptămâni a durat până să vină cu piesele noi. Nu i-am convins nici cu presa, nici cu ANPC-ul. S-au sinchisit să mi-o aducă după ce le-am spus că vin la sediul lor și le dau foc.

Scaunul

Apoi am cumpărat un dormitor și un scaun directorial. Care nu e directorial nici pe departe. Probabil s-au gândit că dacă scriu așa cu el, o să crească vânzările. Toți cocalarii vor să fie Directori. Le sugerez să scrie pe el Scaun de Bo$$ și n-o să facă față vânzărilor. Scaunul de boss mi-a fost adus fără rotițe. Eu, de bună-credință, am zis că-s fraier și o fi scaun d-ăla la care-ți iei rotițele separat, în funcție de suprafața pe care o ai pe jos. Numai că pe instrucțiuni erau incluse. Mă rog, m-am supărat puțin că nu e scaun pe care poți face tuning, dar am sunat la magazin și le-am comunicat problema. Acolo mi-au spus că nu e vina lor, ci a furnizorului, de parcă eu tranzacționez cu ăla și nu cu magazinul. Nonșalant, mi-a spus să vin eu la magazin să ridic roțile. Am refuzat și după mult sex oral prin telefon au venit și mi le-au adus. A fost minunat să vezi ditamai duba care vine la tine doar cu niște roți.

Patul

Patul a venit cu niște instrucțiuni geniale. Cred că nici măcar un inginer nu le-ar fi deslușit. Ca să n-o lungesc, pe lateralele patului trebuiau montate niște „lonjeroane“, care să susțină niște scânduri pe care se pune salteaua. Numai că astea nu aveau găuri, nimic. Tot ce am înțeles este că în ele se înșurubează „euroșuruburi“. Deageaba m-am ținut tare cu roțile, că tot a trebuit să mă duc până la magazin să văd cum era montat patul ăla. Mi s-a spus din nou că nu e vina lor, ci a furnizorului. După vreo 4 ore și bășici în palmă (de la înșurubat) mai ceva ca stigmata, l-am montat. Sper să țină.

Frigiderul

De Black Friday m-am dus la un magazin de electrocasnice să-mi iau un frigider. Firește că până la ora 12 alea reduse era vândute, așa că am luat unul la preț întreg. Singurul document pe care l-am primit a fost un bon fiscal. Mi s-a promis că va fi livrat a doua zi, sâmbătă. A trecut sâmbătă, a trecut duminică, a trecut luni. Luni am fost în magazin, mi s-a promis că-l aduc marți în prima jumătate a zilei. Marți, în a doua jumătate a zilei, am dat zeci de telefoane și mail-uri. La sediul central al firmei mi s-a spus să sun la magazin. La magazin mi s-a spus să am răbdare și să nu mai sun într-una căci mai importanți sunt clienții din magazin. Le-am cerut un boss de pe acolo, dar mi-au zis că nu au așa ceva, că nu e nimeni. În fine, după un mail la ANPC cu firma în CC, am fost sunat de un manager care a făcut instrucție cu ăia din magazin. A doua zi, mi-au adus un frigider mai scump (ăla comandat nu mai exista în stocul lor, deci mi-au vândut un produs inexistent) pe cheltuiala lor. Morala? Dacă sunteți pasivi, o să vă ia de proști, vă regulează bine o dată și apoi își văd de treaba lor. Țineți contră și dați-le palme la fund!

Loading...

Comentarii

+