HomeActualitateCupidon, amețit de dragostea din politica dâmbovițeană

Cupidon, amețit de dragostea din politica dâmbovițeană

Ne aflăm în Luna iubirii, iar dragostea plutește în aer, pe deasupra lumii politice dâmbovițene.

Cantitatea de dragoste din aerul respirat de politicienii noștri este atât de mare, încât l-a amețit chiar și pe Cupidon.

Iubirea este definitorie pentru situația din Parlament, unde membrii Partidului Social Democrat și cei ai Partidului Național Liberal au îmbrățișat Guvernul Ludovic Orban II, în așteptarea mult iubitelor alegeri anticipate.

Printre ei, președintele Pro România, Victor Ponta, mai trage câte o săgeată de Cupidon, încercând să redobândească dragostea foștilor colegi social-democrați.

Săgeata sa pare să fi trecut însă fix prin C(i)olacu conducerii interimare a PSD.

Inimioare Pro România încep să se vadă, tot mai clar, deasupra capului președintelui interimar al PSD, dar în partidul roșu umblă primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, cu C(i)olacu-n coadă.

Cupidon este bulversat, deoarece îi este tot mai dificil să înțeleagă cine cu cine se iubește în politica românească.

Mesagerul dragostei nu mai are loc să-și fixeze țintele, întreg orizontul fiind încărcat de săgețile pe care și le trimit partidele parlamentare.

Președintele Klaus Iohannis va petrece Valentine's Day mai departe de soție, dar nu într-o călătorie, așa cum și-a obișnuit apropiații, ci alături de marea sa dragoste redeclarată (sau redesemnată), Ludovic Orban.

După atât de multe căsnicii și iubiri, în care a fost puternic implicat, președintele ALDE România, Călin Popescu Tăriceanu, nu știe cu cine să mai facă alianță, acum.

Totuși, politica românească trece, chiar în această perioadă, și printr-o despărțire zdrobitoare.

Se pare că nici Cupidon nu mai poate lega ruptura care a apărut între președintele PLUS, Dacian Cioloș, și liderul USR, Dan Barna.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare