HomeActualitateCuvântul care prostește: N-ai să crezi cu cine se...

Cuvântul care prostește: N-ai să crezi cu cine se răsucește Dolănescu în mormânt!

*după ce au epuizat aventurile sexuale ale marilor scriitori români, gurnaliștii de la Click au trecut la vedete contemporane. Astăzi, în vizor a intrat cuplul Ion Dolănescu-Maria Ciobanu. Că între cei doi a fost dragoste cu năbădăi, măi-măi, se știe. Ce se nu știe, dar ne dezvăluie urechiștii, e că nu doar Dolănescu era un curvar de top, ci și ”privighetoarea Carpaților” mai dormea afară din cuib, înnoptând pe la păsăroi străini. Concluzia articolului e că, dacă ar fi știut cât l-a înșelat Ciobanca, Dolănescu s-ar răsuci în mormânt. Întrebarea pe care cei de la Click nu și-au pus-o, ratând astfel un subiect de senzație, ar fi fost: da, dar cu cine se răsucește Dolănescu în mormânt, eeee?

*Adevărul, ziar quality, nu se încurcă deloc cu idile din folclorul actual, ci ne bagă direct în istorie, punând o întrebare încuietoare și pentru Lucian Boia, și pentru Lucian Blaga: cine a fost Ana lui Manole și de ce a fost băgată în zid? Ceea ce n-au știut nici Eliade, nici Iorga, nici atâtea creiere mari, rezolvă, scurt, un cap luminat (cu lanterna, normal) de la ziar: Manole a existat cu adevărat, fiind arhitectul lui Neagoe Basarab. Ce etnogeneză, ce cumani, ce Negru-Vodă, când răspunsul era așa de limpede? Ca ziar ce se respectă, Adevărul ar trebui chiar să demareze o campanie de presă pentru scoaterea osemintelor Anei din zid și îngroparea lor creștinească. Unde mai pui că poate cu ocazia asta băieții de la Adevărul o găsesc și pe Elodia în zid și mai au subiecte de scris încă un an de acum înainte!

*pentru că de la medicii de la Floreasca nu se poate scoate o vorbuliță, Libertatea a găsit soluția să ne mai spună ceva de Cotabiță. Ziarul a discutat cu doi șarlatanoterapeuți de succes, Nicoleta M. și Veaceslav C., care au ieșit puțin, la o plimbare de seară prin câmpul astral, au fumat o țigară, au lăsat cățelul să facă șușu la un copac din câmpul astral și s-au întors să ne dea vești: cică Gabi Cotabiță e deja separat de corpul fizic, dar nu intră încă în astral, din motive necunoscute – probabil l-or fi prins îngerii cu ceva la vamă. “Mi-a transmis: «De ce mă ţineţi aici? Nu înţelegeţi că eu am plecat deja şi nu mai vreau să mă întorc?» Am simțit o mare diferență vibrațională între corpul său astral și lumea din jurul lui”, a precizat doamna Nicoleta M. Auziți, doamnă, dar despre Iliescu nu simțiți nimic?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare