HomeActualitateDe 4 iulie Unchiul Sam a chefuit și cu...

De 4 iulie Unchiul Sam a chefuit și cu pușcăriașul Dragnea

Lume multă, oameni puțini la chindia de 4 iulie oferită în avans de ambasada SUA la București! Desfășurată sub deviza (comuistoidă practică!) „Toți respirăm același aer”, ziua Americii s-a bucurat de participarea unor bravi bărbați de stat degeaba. Pe lângă românașii noștri cu funcții de răspundere, la baiaram au participat sub formă de produse o serie de iluștrii antreprenori cum ar fi KFC, McDonald’s, Pizza Hut, Coca-Cola, Starbucks, Jack Daniel’s.

Ostilitățile au demarat abrupt, imnul USA fiind răcnit din toți rărunchii de un flăcăiaș recrutat de la show-ul de prost gust X Factor. Momentul a fost marcat de președintele nostru prin ducerea palmei la inimă,  gest justificat după tonalitățile iritante ce ieșeau din gâtlejul cântătorului. Au urmat apoi discursurile plictisitoare, cu aer de plenară, în care ambasadorul Hans Klemm a început să ia câmpii la omor vorbind despre idealuri socialiste cum ar fi egalitatea, fraternitatea și alte chestiuni d-astea fără acoperire în practică. Pentru a exprima mai plenar ideea, ambasadorul a citat din  John F. Kennedy «We all breathe the same air». Cum ar veni, noi în Apuseni respirăm același aer mizerabil ca-n New York, ceea ce este, evident, o aberație. Președintele nostru a apreciat pozitiv această zicere, un fel de egidă sub care s-a derulat festivitatea. Ca să nu rămînă mai prejos, președintele spectator a luat și el câmpii la bătaie exprimând niște platitudini înfiorătoare despre natură, încălzire globală și alte asemenea teme pe care, evident, nu le stăpânea.

În vreme ce băieții de pe scenă își maltratau neuronii spre procesarea discursurilor de lemn, în spatele scenei românașii au luat cu asalt bucatele americănești din PVC, îndopându-se cu produsele fast-food toxice pe care le-au dizolvat cu acidul din Coca Cola. Printre ei, cu mustața la vedere și rânjetul tâmp pe moacă, l-am identificat și pe țărănușul teleormănean Liviu Dragnea.

Pușcăriașul PSD s-a îndopat pe șestache mituind câțiva chelneri care i-au adus vreo câteva porții în plus. Aflat în grațiile ambasadorului, prietenul lui Mihai Viteazu, celebrul Valerică Zgonea, s-a prins că Dragnea a forțat intrarea și l-a dat în gât pe vajnicul președinte PSD. În denunțul său oral, Zgonea a arătat că Dragnea a făcut pușcărie și că prezența lui este inoportună. Pușcașii marini s-au executat dar Livache a scos de sub sacoul cu motive populare o invitație trasă la Xerox. Pușcașii n-au mai insistat iar Zgonea l-a denunțat pe Dragnea că fură mâncare și o cară la gard pentru Nicolicea și Victor Tonta, care nu aveau invitație. Nici asta n-a ținut așa că Livache a rămas în curte până la finalul baiaramului să respire același aer cu ambasadorul SUA. În încheierea acestei scurte dar intense relatări nu ne putem reține o întrebare: când vorbește serios ambasadorul Klemm? Când declară că PSD nu poate fi condus de un condmnat ca Dragnea sau când îl invită la un Mc Chicken de ziua Americii? Aud? Precizăm că ostilitățile s-au derulat fără incidente și, deși la petrecere au participat mai mulți pesediști, nu s-a raportat dispariția nici unui portofel.

Sursa foto: mediafax.ro

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare