HomeActualitateDe ce Mircea Badea e mai tare decât Chuck...

De ce Mircea Badea e mai tare decât Chuck Norris?

Dramă în S.U.A. Chuck Norris, al cărui nume adevărat este, de fapt, Chuck Norris, a fost găsit spânzurat în locuința proprietate personală, adică în Locuința lui  Chuck Norris. Motivul? Chucky a lăsat o scrisoare în care a expus, pe larg, propriile probleme.

"Dragi prieteni,
deoarece în ultima perioadă, un personaj din România are capacități artistico-sportive mai bune ca ale mele, m-am hotărât să renunț la tot. Individul se numește Mircea şi am înţeles că i se mai spune şi "Te BadeAss". E genul de om pe care, dacă îl lași singur într-o cameră și se bate cu el însuși, la Antena 3 apare știre că Băsescu a pierdut meciul.

Mircea e singurul român care pronunță într-o emisiune televizată cuvântul "Mă-ta!" de mai multe ori decât minte Ponta într-o zi de muncă. Iar Ponta are coeficient maxim. Odată cu apariția lui The BadeAss, presa din România s-a împărțit în: ziariști și "Îți rup capul". De când el a început să facă şpagate pe scaune prin tot felul de studiouri TV, Van Damme ajunge permanent la Spitalul de Urgenţă. Iar asta, pentru că râde de prostiile lui Mircea de nu mai are aer. Mircea e sigurul român care nu are dușmani, dar toată lumea vrea să-l bată. Mai nou, am înţeles că Mircea are puteri paranormale. Pupă în fund de la distanță. De asemenea, Voiculescu ar putea să fie eliberat de la pușcărie, dacă ar vrea Badea. Dar nu vrea! Eu nu mai rezist să-mi facă băieţelul ăsta cu chibrituturile atâta concurenţă".

În altă ordine de idei, când Chuck Norris a înviat după sinucidere, așa cum, de altfel, era de aşteptat, el a luat frânghia cu care se spânzurase și a strigat: "Mi-am pus ștreangul de gât și, iată, totul e ok. Acum, îl provoc pe Mircea Badea la un gest identic: Ice Ştreangheth. Sigur va avea cel mai bun rating TV, ever.

PS: Mircea, noi suntem cu ochii pe Antena 3.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare