Deputatul Victor Ponta îl invită pe premierul Victor Viorel Ponta să intre în gardul Guvernului cu mașina

de Victor Eugen Lungu , 25 septembrie 2014
Deputatul Victor Ponta îl invită pe premierul Victor Viorel Ponta să intre în gardul Guvernului cu mașina

În cuvântarea sa din cadrul dezbaterilor moţiunii de cenzură depuse de către Alianța Creștin Democrată cu titlul ”Victor Ponta pune în pericol statul de drept! Opriţi fraudarea alegerilor de către PSD!”, liderul PSD, deputatul Victor Ponta l-a invitat pe premierul Victor Viorel Ponta să se arunce cu mașina de la balconul Parlamentului sau măcar să se izbească cu ea de gardul Guvernului, asemenea lui Adrian Sobaru, un angajat al TVR. Deputatul și liderul PSD Victor Ponta a declarat în plen că dacă are puţină demnitate, premierul Victor Viorel Ponta să procedeze ca angajatul TVR pentru a scăpa poporul de o problemă.

“Dacă d-l Victor Viorel Ponta are puţină demnitate îl rog să acţioneze ca Adrian Sobaru şi astfel ar putea salva poporul de o problemă”, a spus liderul PSD. Deputatul Victor Ponta s-a referit la evenimentul petrecut în 24 septembrie 2014, când Adrian Sobaru, un angajat al TVR, stropit de sus până jos cu benzină, s-a izbit cu mașina de bariera de la intrarea în Guvern ca formă de protest, în timp ce premierul Victor Viorel Ponta se întâlnea pe treptele ONU cu președintele cam dictator al Turciei și premierul cam nedemocrat al Chinei.

“A fost un protesc cam scump” – a comentat Premierul Victor Viorel Ponta. “Înseamnă că n-am scumpit suficient benzina”.

Loading...

Comentarii

 • Intrebare

  25 septembrie 2014 19:26

  Ce tara, normala la cap, isi desconspira la varf ofiterii sub acoperire ? HA ? Cum se poate ca Sobaru sa fie lasat sa intre cu masina in bariera Guvernului, iar serviciile sa doarma ? Referitor la "Chemare statul islamic", mai putem avea garantia ca nu vom fi vanduti pe nimic islamului ? Ce cauta guvernantii la Moscova si in China ? Au luat masuri serviciile impotriva celor care au DAT LOVITURA DE STAT DIN 2012 ?

  raspunde comentariului
 • Chemare Statul Islamic

  25 septembrie 2014 18:58

  1. Recomandam ca la controlul vamal, la Otopeni, sa declare ca vor vota Ponta, daca primesc cetatenia.2. Pentru cetatenie sa mearga la Antena 3 unde sa strige JOS BASESCU !3. Trebiue apoi sa se faca membri PSD. 4. Pentru a primi harta Deveselu trebuie sa faca rost de o Dacia, pe care sa scrie Moarte lui Basescu ! cu care da intre in bariera de la Palatul Victoria !

  raspunde comentariului
+