HomeActualitateDescoperire șoc: drogul folosit de teroriștii arabi, identic cu...

Descoperire șoc: drogul folosit de teroriștii arabi, identic cu cel luat, seară de seară, la Antena 3!

Ieri, agențiile internaționale de presă provocau stupoare în rândul opiniei publice, anunțând că atentatorii sinucigași de la Paris, membri ai rețelei teroriste Statul Islamic, au folosit, înainte să se detoneze, un drog numit captagon. Acest drog euforizant și dezumanizant e menit să alunge teama și-l face pe fundamentalist să nu mai simtă nicio durere. Savanții francezi care au făcut această descoperire macabră sunt de părere că nu doar fundamentaliștii musulmani apelează la drog, ci și alți fundamentaliști. Studiind, vreme de câteva seri, comportamentele prezentatorilor și invitaților din studiourile Antenei 3, ei au remarcat asemănări izbitoare cu atitudinea teroriștilor arabi înainte de a se lansa în atacurile sinucigașe.

”A fost de ajuns să privesc doar o oră emisiunea domnului Gâdea ca să-mi dau seama că individul e pe captagon. De când ni s-a terminat lotul de maimuțe și macaci pentru experiențe, noi ne-am mai uitat în câteva rânduri la Antena 3, dar ne-am dat seama că au apărut diferențe majore de comportament la cei din studiourile acestui post. De exemplu, domnul Gâdea, care până acum a suferit intens din cauza arestării patronului său și se vedea că are buzele tot mai subțiri, de atâta inaniție fesieră, ieri părea într-o formă de zile mari. La fel, domnul Badea, care până mai deunăzi spunea într-una că îl doare în pxxx, acum nu mai manifesta niciun fel de durere. Și, în plus, după ce se mai liniștise, acum a început iar să facă spume la gură și să urle la măsuță. Este clar un comportament dezumanizant, indus de drogul captagon”, a precizat un cunoscut cercetător parizian.

Potrivit surselor noastre, atât Badea, cât și Gâdea ar fi recunoscut, voalat, că apelează la stimulente artificiale pentru a putea supraviețui în lipsa Varanului. ”Eu, de pildă, ar fi afirmat Badea, chiar mi-am cumpărat un varan de la un magazin de șerpi și șopârle și îl pupam în cur în fiecare seară. Dar nu avea același gust cu Varanul, așa că, pentru a nu intra în sevraj, am fost nevoit să apelez la captagon. Mă face să uit de domnul Voiculescu și, în plus, îmi dă un așa curaj și o lipsă de teamă, că aș fi în stare să provoc la duel și zece motocicliști. Păi știți cât de tare fug dacă iau o doză dublă de captagon?”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare