HomeActualitateDosarul Microsoft Essentials: Videanu și Udrea identificați ca malware

Dosarul Microsoft Essentials: Videanu și Udrea identificați ca malware

Ultimele updateuri DNA la Dosarul Microsoft au venit cu îmbunătățiri, izolând troieni excluși de la cercetare pe vremea când nu erau considerați un pericol pentru securitatea Sistemului. Backdoor. AD.VID a fost pus în carantină, iar Traian.Dialer.EU a fost supus unei scanări deocamdată superficiale, timp de patru ore.

După reținerea și încătușarea de către DNA, omul ușilor din spate, Adriean Videanu, a declarat: "Eu îi acționez în judecată pe toți cei care mă acuză nejustificat și la fel o să procedez și acum. Depun plângere penală împotriva DNA, ajunsă azi o inchiziție manipulată politic. E clar că a ieșit din independența asigurată de Președintele Băsescu, devenind o unealtă în mâna fostului și actualului USL, reconstituit prin cooperarea Iohannis – Ponta. Voi cere despăgubiri de 5.000.000 euro și vinovații vor trebui să plătească. Și așa îmi cam stagnau afacerile, mi-au făcut rost de una profitabilă și fără mari eforturi financiare".

La rândul ei, telefonista PMP Elena Udrea s-a arătat uluită de acuzația conținând spălare de bani: "Eu n-am tricotat, bucătărit și spălat decât în campaniile electorale. Hainele fostului soț le băgam la mașină, fără să le controlez mai întâi în buzunare. Poate or fi rămas ceva milioane mărunțiș pe acolo, dar eu nu caut în pantalonii ci în inima bărbaților. DNA a trecut sub comandă politică și USL-ul se răzbună pe noi. Despre Codruța ce să mai zic, e mereu ruptă de realitate. Asta și pe vremea echidistanței noastre se credea independentă și total de capul ei, vai de capul ăla neplatinat al ei!" 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare