HomeActualitateDoi pe o bicicletă Sputnik

Doi pe o bicicletă Sputnik

Dacă tot e moda organizării campionatelor mondiale sau europene în parteneriat, Dragnea & Ghiță vor candida împreună pentru șefia PSD. Ce doi vor folosi un biciclu electoral deși, luați în parte, sunt amândoi unici și irepetabili. Dragnea e obișnuit cu proba în pereche, de când a încălecat Teleormanul alături de Bombonica și s-a plimbat cu faetonul gonflabil pe Nilul inundațiilor, cot la cot cu argounautul Ponta.

Acuma, să nu înțelegeți că PSD-ul va avea un Președinte bicefal; unul dintre ei va fi Șeful, iar celălalt varianta lui executivă. Hotărârea derivă din calitățile combinatorii excepționale ale numiților, care știu, la nivelul expert, cum se pedalează în politichia dâmbovițeană cu pretenții stângiste. Sau probabil că se pregătesc pentru momentul când vor fi chemați, tot în tandem, la DNA; văicăreala persecuției politice va fi mai zgomotoasă venind de la un duet trombonist, cu pretenții de talent trompetist.

Problema e că asta s-ar putea întâmpla după ce Băsescu nu va mai fi jucător. Cu Iohannis rezident, trâmbițatul ingerințelor băsiste va rămâne valabil pentru hrana mediatică a guguștiucilor. Ce te faci, însă, dacă la Cotroceni vine unsul cu alifia lui Năstase, Ponta? Care tocmai s-a scuturat rapid de guzganul Hrebenciuc, șoricelul Șova și rozătorul Vanghelie, fără să mai bată monedă pe abuzurile DNA. Uite așa va împlini, peste timp, tandemul Băsescu-Ponta blestemul faraonic al Tătucăi Ion, cel schimbat mișelește pe motiv de inadecvare la comision. Măi, rozaliilor, voi nu știați că Stăpânul Timpului își mănâncă toți copiii trădători? 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare