HomeActualitateDRAMATIC: Un român fundamentalist i-a luat la TIR pe...

DRAMATIC: Un român fundamentalist i-a luat la TIR pe refugiaţi!

Românii, prin anumiţi reprezentanţi, nu pierd ocazia de a se implica cu seriozitate în evenimentele europene. Un şofer de TIR a fost arestat în Austria, în autovehiculul său fiind cazaţi cu omenie tradiţională 26 de imigranţi. Intervenţia autorităţilor s-a dovedit salutară, cei 26 fiind la un pas de refugierea la Allah, pe motiv de sufocare şi deshidratare. Arnold Hermannstädter, purtătorul de cuvânt al poliţiei austriece:

"L-am remarcat pe şoferul român pentru că se comporta straniu: pusese pe automat şi se înregistra video în chiloţi şi cu picioarele pe volan, cântând ceva ce semăna cu muzica orientală. În acelaşi timp se întreţinea pe Facebook cu o domnişoară tot în chiloţi, care semna Pissycutza Tha şi avea faţa aproape acoperită de propriile-i buze. L-am suspectat că ar avea legături cu Statul Islamic, dar s-a dovedit un simplu cărăuş ilegal de oameni. L-am întrebat de unde îi aduce şi a pretins că nu ştia nimic despre refugiaţi, aceştia intrându-i (probabil) în maşină când făcea plinul la benzinărie. Înseamnă că o fi şi un Houdini printre ei, uşa era asigurată şi sigilată în exterior."

Mândrel Vizitiu, conducătorul auto:

"Nu ştiu domne nimica, ăia o fi intrat în plm când băgam io benzină, că la austriecii ăştea nu stau nimenea de pază când te duci şi tu ca tot omu. Io-s şofer cu esperenţă, dacă-i luam pe intenţionate îi aranjam ca pe coletele cu bumbac care le transportez io. N-am avut niciodată reclămăţii c-aş fi deteriorizat marfa. Ghinion că tocma schimbasem prelata fincă luasem o amendă pe chestia asta. Aia veche iera plină de găuri şi n-ar fi avut oamenii probleme la respiraţie. Austriecii ie toţi neşte nazişti cu boală pe români, că nu degeaba l-a născut ei pe Hitler. Vă zic precis, ie persecuţionare pe motiv de rasă şi la mine şi la pasageri!"

Abdul Azizi, refugiat: 

"I-am dat şoferului câte 100 de euro şi i-am mulţumit lui Allah că românii sunt aşa de omenoşi la preţ, faţă de călăuzele care zic că-s fraţi musulmani şi ne iau multe mii de euro. Acum îmi dau seama că nici nu făcea mai mult transportul, la ce condiţii are în camion. Îi mulţumim lui Allah că le-a arătat calea poliţiştilor şi ne-au dat drumul la timp, eu începusem deja să văd munţii de pilaf şi virginele de la desert. În viaţa mea nu mai fac autostopul la români! Dacă ne ducea în România şi luam ajutor social ca asistaţii lor?! Fugeam toţi înapoi la Stat Islamic, că la ăia se trăieşte mai bine din alocaţie! Mie personal nu-mi trebuie Germania, vreau să rămân aici şi să fiu cetăţean austriac. Vă daţi seama ce frumoasă ar fi o rugăciune colectivă în Wiener Prater? Numai să desfiinţeze odată Ponny-Caroussel, aia-i blasfemie clară la adresa iepei lui Mohamed!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare