HomeActualitateDu-te, deosebitule!

Du-te, deosebitule!

Primul antrenor al Căii Lactee, Laurențiuuuuu Reghecaaaaampf, a căutat un club care să-i satisfacă incomensurabila valoare și l-a găsit: Al-Hilal.

După o seară tihnită în familie, în care a spălat rufe, vase, a gătit, a dat la animale și a tuns gazonul, Laur s-a așezat în fotoliu, a luat globul pământesc în brațe și a căutat un club pe care să-l ridice la nivel planetar.

Chelsea? Nu, că i-ar face rău lui Gigi Becali, știută fiind relația noului supraveghetor cu Jose Mourinho.

Manchester United? Prea slabă pentru standardele sale – doar locul 7 în Premier League, in sezonul trecut.

Bayern? Nu, pentru că nu i-a plăcut niciodată germana, întrucât are gramatica grea.

AC Milan? În Italia se duc numai spălătorii de dosuri.

Și uite așa, tot învârtind globul pe degete, mai abitir ca Obama și Putin, Reghe al nostru dădu peste un club din Arabia Saudită, țară recunoscută pentru fotbalul ultracompetitiv pe care îl are. Dacă nu mă credeți, întrebați cele două cămile de la Zoo Băneasa!

Așadar, Laur lasă Steaua pentru Al Hilal. Drumul său îmi amintește de acei copii pe care părinții îi vor doctori, profesori sau ingineri, însă ei aleg să se facă brancardieri, femei de serviciu sau lăcătuși, dar nu Marius sau Ticu.

Fanii steliști se simt frustrați de alegerea eroului lor. Tot vorbindu-le de cât de bun este el, ei se așteptau ca Reghe să dea mâna după meciuri cu Ancelotti sau Simeone.

Oameni buni, nu fiți supărați, pentru că sunt sigur că Al Hilal nu este decât o haltă în calea lui Reghecampf către glorie. Sunt convins că el va ajunge odată și odată să antreneze și pe Al Ain.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare