HomeActualitateDupă ce vânzările i-au scăzut drastic, Louis Vuitton deschide...

După ce vânzările i-au scăzut drastic, Louis Vuitton deschide un magazin la domiciliul Elenei Udrea

Intrarea Elenei Udrea, a Alinei Bica și a altor doamne elegante la tubulatură a adus multe necazuri nu doar postacilor, care s-au văzut lipsiți de strachina zilnică de ciorbă, ci și altora, mult mai bogați. Astfel, potrivit statisticilor oficiale, date publicității la Paris, cifrele de vânzări ale celebrei firme Louis Vuitton ar fi scăzut cu aproape jumătate, în ultimele luni.

”Doamnele din România erau printre cele mai bune cliente ale noastre. Cumpărau în fiecare lună o mulțime de genți, pentru la evenimente, pentru la shopping, pentru la spa, chiar și pentru la piață, căci, se știe, usturoiul și salata se asortează perfect la o geantă Vuitton. De când au fost închise, n-au mai cumpărat nimic, iar vânzările noastre pe Europa de Est au cunoscut un declin îngrozitor. Vom fi nevoiți să închidem mai multe magazine aici”, a precizat un reprezentant al firmei franceze.

Totuși, pentru că nu vor să intre cu totul în faliment, francezii studiază posibilitatea de a deschide o filială chiar în vila Elenei Udrea. ”Am înțeles că doamna Udrea e arestată la domiciliu și de aceea nu poate să mai iasă la shopping, să spargă câteva zeci de mii de coco pe o gentuță și o poșetuță. Dar știți cum se spune, dacă nu vine muntele la Mahomed, vine Mahomed la munte. Vom înființa un magazin chiar la parterul reședinței de lux a doamnei Udrea, pentru ca ea să poată cumpăra câte genți Louis Vuitton dorește. Dar trebuie să ne grăbim, am înțeles că deja firma de pantofi Louboutin vânzează și ea același spațiu”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare