HomeActualitateDupă Ciocolata Regală, în România se va lansa și...

După Ciocolata Regală, în România se va lansa și Ciocolata Prezidențială

Republicanii români pregătesc o replică pe măsură după lansarea de către Kandia a celor trei sortimente de Ciocolată Regală ( "Alteța Sa Regală Principesa Margareta", "A.S.R. Principele Radu" și "Castelul Peleș"). Fabrica de dulciuri "Sara & Ilie" din Dulceni, fostă "Cooperativa Candel", va produce la rându-i patru sorturi de ciocolată prezidențială. Acestea, conform unor surse autorizate, sunt:

– Ciocolata Prezidențială "Kalinka", având 70% cacao, adică procentul cu care FSN a câștigat primele alegeri libere postcomuniste. Va conține următoarele ingrediente: rahat, perje, trandafiri. Ciocolata va fi ambalată la kilogram, pe principiul rusesc "balșoi". Este destinată consumatorilor pensionari, iar pe ambalaj va fi pictat manual Ion Iliescu purtând coroana lui Ștefan și răsărind Soarele pe cerul României. Total contraindicată consumului de către copii, indicele ridicat de cacao putând provoca deviații comportamentale mergând până la agresivitate stradală.

– Ciocolata prezidențială "Kandid", conținut de cacao 0% în varianta "Milikă" (albă, cu aromă de Kent original) și 69% în varianta "Rona", brunețică. Va încorpora bulgări de lecitină imitând rocile și lapte de capră nedată la țap. Datorită gustului fin și intelectual, efectul după consum va fi relaxant, ca un somn la umbra Cotrocenilor timp de patru ani. Imaginea ambalajului îl va reprezenta pe Emil Constantinescu purtând costumul lui Cuza și admirându-se în oglindă, consiliat de regretatul Radu Vasile pe post de Kogălniceanu. Recomandată tuturor vârstelor și grupelor de populație, în cantități moderate, consumul excesiv furnizând potențial laxativ când ți-e lumea mai dragă.

– Ciocolata prezidențială "Skandic". Neagră în cerul gurii și cu un procent de 100% cafea neagră, va fi bine garnisită cu rom, whiskey și coniac. Fiind un produs hard, se va consuma numai de către adulți (preferabil la vizionarea unor filme pentru adulți hardcore cu blonde) și pe răspundere proprie. Se va vinde doar cu rețetă necompensată, amatorii trebuind să achite un preț mai mare cu 25% decât cel afișat la raft. Pe ambalaj va fi, evident, argonautul Traian Băsescu aruncându-și dopurile din urechi la apariția unei sirene platinate cântând seducător.

– Ciocolata prezidențială "S-Klaus", fabricată după metodologie germană și utilizându-se ingrediente pur mioritice. Se va începe cu cacao în cantități mici, urmând ca acestea să crească progresiv pe parcursul adaptării la gusturile tradițional românești. Ambalajul va reda un peisaj sibian stradal cu șase case, etalând trifoi cu șase foi în ferestre pentru alungarea ghinionului. E posibil chiar să fie asortată la pachet cu ciocolățica "P.M.Ponta", remarcabilă prin conținutul ridicat de mentă frecată, zăhărel popular și fulgi de minciunele în amestec cu extract din gogoșele.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare