HomeActualitateDupă programul "Primul Iphone", se lansează și programul "Prima...

După programul “Primul Iphone”, se lansează și programul “Prima Mașină”

Guvernul se pregătește să lanseze programul "Prima Mașină". Ideea este inspirată de "Prima Casă", program în care, primele zile, rechinii imobiliari care o cunoșteau pe tanti de la ghișeu, stăteau de trei ori la coadă pentru încă o 'Primă'. Project managerul programului a declarat: "Șablonul 'Prima mașină' este acum mai aproape de șoferi. Își pot procura absolut orice automobil pe care l-au visat de-o viață. Cei de la Dacia au mai multe modele…"
De asemenea, pentru a evita înmatriculările cu numere de Bulgaria, băncile pun la dispoziție un pachet de credit cu numere americane din Texas, Pennsylvania sau ConeCticut. "Șoferii se vor bucura. Au numere de înmatriculare identice cu ale bulgarilor, (Texas) TX, (Pennsylvania) P, (ConneCticut) CC. O să fie bine.", spune același manager. Opțional, este pus la dispoziție și un "Provident" pentru achiziționarea de cruciulițe, jante la second, chiciuri la tunning, etc.
Nici Poliția Română nu stă degeaba, oferind prilejul guvernanților să se împartă în două tabere: unii vor sistem de rate pentru "Prima Amendă", ceilalți pentru "Prima Șpagă".
Reprezentanții Fondului de Garantare sunt însă îngrijorați deoarece mulți dintre tinerii între 18 și 30 de ani, adică cei cărora li se adresează programul, sunt deja îngropați în datorii, aceștia plătind încă pentru "Primul Iphone".

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare