HomeActualitateElevii primesc de la guvern bani de țigări și...

Elevii primesc de la guvern bani de țigări și de alte alimente!

Dacă învățământul tot este de-a moaca, guvernul dă niscaiva 55 de lei. Pe de gratis și cu totul. Pe vecie. Caramele, caramele, ce se dă nu se mai cere! Cașcaval per căpățână de elev. Să cumpere toate  manualele. Calul de dar nu se caută la dinți. Oricât ar fi de cariați și de nașpa. Conform Institutului de palpare a opiniei publice în funcție de durerile la gingii, hemoroizi și apă la genunchi, 73,5% dintre cogeamite elevii și-au cumpărat țigări, 82,4278% au lovit câteva beri în sănătatea lui Ponta, iar 87% l-au jelit pe Vadim, uitând că Ponta le-a virat biștarii, procesul de jelire în serie petrecându-se după ce au făcut de petrecanie berilor și s-au îmbătat ca porcii, împroșcând cu invective istoria și geografia, după ce euforici au jurat amor veșnic matematicii, regretând că anterior i-au urat să moară în pârnaie, legată cu șapte lanțuri și patru cătușe.
 
Se pare că reevaluarea s-a datorat fricii ca nu cumva râcoasa materie să se răzbune la Bac pe ei, păcătoșii și ticăloșii înticăloșiți. Cert este că veselia a fost unanimă, acolo unde sticlele au fost din plastic și implicit capetele de-a unșpea și de-a doișpea s-au dovedit mai tari decât sticlele alea amărâte. Unde a fost invers și sticlele au dovedit scăfârliile, 99,9% au regretat din toți rinichi că i-a pus Nichipercea să cumpere lichide antideshidratare (la sticlă din geam!) în loc de cărți. Un procent de 1% nu au regretat nimic, pentru că oricum vroiau să încerce tăria sticlei sau a capului, opțiunile fiind diferite. Conform aceluași institut un alt procent de 7% dintre adolescenți au umflat mălaiul și au fugit ca apucații să cumpere cele aprope 3 manuale, auzind eronat că se scumpește hârtia igienică.
 
Zvonul a fost răspândit de către serviciile secrete maghiare ca să destabilizeze școala valahă. Spionii și-au recunoscut cu fair-play eșecul, scoțându-și drept pedeapsă trei dinți. Unul altuia! Cu ciocan, daltă și patent. În cea ce privește cadoul, scopul guvernului a fost practic acela de a ridica moralul elevilor, păcălindu-i constructiv că studiază doar două materii in clasele superioare. De asemenea guvernul lui Ponta, în cârdășie cu opoziția și cu neamțul, a dorit să-i facă pe elevi buni capitaliști. Astfel, conform aceluiași institut, un procent de 154% dintre elevii mioritici au dat bani cu camătă, dintre care circa jumătate au acceptat să li se rupă piciorul de cămătar dacă o dau uitată. 89% au vândut colegilor tot felul de manuale, simțindu-i că au lovele, dintre care 89% i-au păcălit pe colegii lor inocenți să cumpere cărți iehoviste, mințindu-i că erau de algebră. Escrocheria a umplut inimile de bucurie politicienilor, mândri că țara are resurse și tradiția strămoșească nu moare. Institutul s-a jurat pe mamă că marja de eroare este de plus, minus trei la sută!
 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare