HomeActualitateEmisiunea "În Gura Presei" intră în vacanţă

Emisiunea “În Gura Presei” intră în vacanţă

Se pare că nu ați aflat. Emisiunea în care badea Mircea țipă după 12 noaptea (și nu e frumos, că trezești vecinii) își va schimba numele. Moderatorul folosește tot mai mult și gratuit cuvinte pe care CNA-ul le află doar de la Paraziții. Astfel, cu așa vocabular, emisiunea va purta numele "În gura mă-tii".

Mai mult, ni s-a transmis la redacție că Mircea Badea Chiar El a început să îl urmărească atent pe jucatorul brazilian Neymar. "Cum de ce? Ca să învat să-l pup în c*r pe Voiculescu din mai multe pozitii. Puplonjon din spate. Alunepupare sub boss. Marcaj puplateral. Iar centrările cu capul în gură le voi folosi pentru Băsescu."

La ieșirea din antene, badea a continuat: "Nu-mi plac echipele europene de la CM de fotbal. Prea vestice. Prea civilizate. Tocmai d'aia eu țin cu africanii. Sunt trib, frățioare. Sunt 'Uca-uca'. Abia s-au dat jos din capaci și mai-mai că te-ar mânca de viu. Totul identic cu manifestarea mea din emisiune! Cum să nu-i iubești? Deci, sper ca Belgia să iasă campioană!"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare