HomeActualitateEști anchetat? Te-am angajat la stat!

Ești anchetat? Te-am angajat la stat!

Unde “e” incompatibilitățile mele, care le-am avut? S-au dus ca un fum prin hotărârea aleșilor neamului care, de câte ori se răstește mut Klaus Iohannis la ei că nu e bine ce fac, învață și fac temeinic mai bine rău. Pas cu pas. Dar poveștile despre incompatibilități, hoție la drumul mare și anchetabili sunt vechi de când partidul în PSD. Nu poți fi bun pesedist fără o anchetă, o incompatibilitate, un dosar sau măcar un fals la CV, nu?

Anne-Rose-Marie Jugănaru, are meritul de-a fi fost secretara europarlamentarului Adrian Severin în momentul în care niște “odioși” jurnaliști britanici au întins în cale mâinii acestuia o ofertă de mită contra favorizare de introducere de legi preferențiale în Parlamentul Europei. Iar mâna lipsită de creier a lui Adrian Severin s-a întins să pună botul (o mână fără creier, dar cu bot!) la respectiva mită. Ocazie cu care și secretara Jugănaru s-a ales de o urmărie penală din partea procurorilor de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Suspiciunea de fraudare a bugetului Uniunii Europene constitue avantaj la angajare în grupul infracțional organizat care se joacă de-a guvernarea României motiv pentru care Jugănaru a fost numită, în 2013, secretar de stat în Ministerul Mediului, prin decizia premierului Victor Viorel Ponta. A fost și un fel de sâc-sâc din partea prim-plagiatorului nostru la adresa Comisiei Europeane care tocmai ce ceruse, în mod expres, ca România să elimine din Guvern politicienii cu probleme de corupţie.

Pentru Ponta sunt mai importanți tovarășii de hoție și bunăstarea acestora, decât bunăstarea românilor. În timp ce zeci de mii de români nu mai au ce pune pe masa copiilor, Victoraș are grijă de bunăstarea tuturor membrilor grupului infracțional organizat pe care-l păstorește.

Anne-Rose-Marie Jugănaru a fost, în perioada 2005-2012, reprezentanta PSD în Consiliul de Administraţie al TVR. Chiar şi după ce conducerea Televiziunii Române s-a schimbat în urma venirii la putere a Uniunii Social Liberale, Anne-Rose-Marie Jugănaru a fost menţinută în funcţie până când noul Consiliu de Administraţie a fost invalidat de către Curtea Constituţională.

Iar în scandalul „Mită contra amendamente” în care este cercetat şi euroșpăgarul Adrian Severin, cercetările arată că Anne Jugănaru, asistenta euroșpăgarului, şi soţul acesteia au fraudat bugetul UE prin înfiinţarea a şase firme. Societăţile comerciale au fost utilizate pentru a încheia zeci de contracte de consultanţă false cu cabinetul lui Adrian Severin. Prejudiciul se ridică la peste 400.000 de euro.

Câți dintre românii care muncesc onest o viață întreagă au șansa de a sifona 400 de mii de euro și apoi să fie numiți secretari de stat? Dacă mai sifona 500 de mii de euro poate ar fi avut soarta Elenei Udrea. Așa rezistă în Ministerul Mediului.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare