HomeActualitateeTorturi.ro - criterii care sustin alegerea unui tort personalizat

eTorturi.ro – criterii care sustin alegerea unui tort personalizat

eTorturi.ro este o cofetarie online in „vitrinele” careia este expusa o selectie larga de torturi si prajituri. Oferta include o diversitate de prajituri si torturi, potrivite pentru diferite ocazii – petreceri tematice, zile de nastere, nunti, botezuri, Ziua Indragostitilor. Asadar,  exista solutii indiferent de tema si specificul evenimentului.

Produsele pe care cofetaria le ofera clientilor sai, nu doar ca au un gust desavarsit, ci arata spectaculos, putand fi considerate reale opere de arta. In plus, ingredientele utilizate pentru prepararea oricarui produs sunt 100% naturale, un alt avantaj de care clientii se pot bucura. Un dulce sanatos si aspectuos, nu poate fi decat apreciat!

Din categoria torturilor frecvent comandate la eTorturi fac parte si cele personalizate, unul dintre motive fiind acela ca indiferent de natura petrecerii, tortul reprezinta piesa centrala. Fie ca este vorba de o nunta, botez sau aniversare, la un moment dat invitatii se vor bucura de momentul „prezentarii” tortului. Un astfel de tort poate fi vazut in marea majoritate a fotografiilor realizate la un eveniment. Putin sunt aceia care nu decid sa se mandreasca pe retelele de socializare, cu un un tort personalizat care puncteaza importanta unui eveniment.

 

Care sunt criteriile care sustin alegerea unui tort personalizat?

 

Respecta tema petrecerii

De regula, se solicita ca tortul personalizat sa respecte fidel tema petrecerii. Cu ceva timp in urma, de pe astfel de torturi nu lipseau fotografiile, azi, cofetarii au ridicat pregatirea acestora la rang de arta. eTorturi pune mare accent pe estetica si ofera torturi decorate cu minifigurine 3D si detalii de-o finete ce tinde spre perfectiune.

 

Forme intre cele mai diverse

Cofetarii priceputi pot sa exprime prin creatiile lor preferintele si personalitatea clientului. Este obisnuit ca in laboratorul cofetariei online sa se prepare torturi in cele mai diverse forme: ceasuri, buchet de flori, camasi, teren de fotbal, pian, intre altele.

 

eTorturi recomanda ca la alegerea unui tort personalizat sa se tina cont de urmatoarele aspecte:

  • Decorul unui astfel de tort nu trebuie sa fie excesiv de incarcat – in caz contrar, aspectul estetic ar avea de suferit, iar portionarea se face cu dificultate.
  • Pregatirea unui tort acasa poate fi o idee buna, insa pentru un rezultat desavarsit este necesara experienta unui cofetar.
  • Imaginea si mesajul tortului trebuie sa fie bine conturate. Machetele prezente pe site-ul cofetariei online sunt foarte utile pentru o decizie optima.
  • Ingredientele tortului trebuie sa fie alese cu grija. Pe langa faptul ca trebuie sa fie 100% naturale, trebuie sa fie si usoare, in sensul in care, tortul se serveste dupa numeroase alte tipuri de preparate si mixul de ingrediente utilizat il poate convinge pe invitat sa il serveasca sau nu.

   

La serviciile cofetariei online eTorturi pot apela persoane din Bucuresti si din zone limitrofe capitalei. Comenzile se pot prelua online, direct de pe site, telefonic sau prin e-mail. Clientii indecisi pot apela la sfaturile unui consultant al cofetariei care ii poata ajuta sa decida corect, in functie de preferintele legate de gust, design si pret.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare