HomeActualitateEXCLUSIV: Știm cine a cumpărat carnetul de membru PCR...

EXCLUSIV: Știm cine a cumpărat carnetul de membru PCR al lui Ceaușescu!

Între atâtea știri cu comuniști și pui de comuniști și securiști trimiși la tubulatură, știrea că a fost vândut la licitație carnetul de partid al lui Nicolae Ceaușescu a trecut aproape neobservată. Și totuși, acest lucru s-a întâmplat, mai zilele trecute, cumpărătorul plătind pentru artefactul respectiv suma de 2000 de euro, la care s-au adăugat alți 350 de euro pentru șapca lui Nea Nicu.

Deși nostalgicul cumpărător a dorit să rămână anonim, redactorii noștri au reușit, prin procedee specifice muncii de contrainformații pentru care au fost pregătiți și acoperiți, să afle identitatea lui și, culmea, au și trăit să vă spună povestea. Este vorba despre un cetățean nord-coreean, pe nume Kim Il Sug, rudă apropiată cu celebrul dictator Kim Il Sung – de altfel, în limba coreeană, Sug și Sung se pronunță la fel, cu toată gura. Fan înrăit al la fel de celebrului dictator Nicolae Ceaușescu, acesta ne-a declarat că urmărește demult să achiziționeze carnetul de partid al fostului lider de la București, el mai având în colecție și carnetele lui Mao, Fidel Castro, Stalin și Ion Iliescu.

Întrebat dacă, pe lângă carnete colecționează și șepci, având în vedere achiziția făcută, cetățeanul Kim Il Sug a răspuns negativ, precizând că șapca lui Ceaușescu e prima pe care o cumpără și nu pentru colecție, ci pentru că, la întoarcerea în Coreea de Nord, a vrut să facă o surpriză compatrioților, aducându-le, în șapcă, din România, două kilograme de cartofi f.f.f buni, calitatea II, Turcia, cu care va da o petrecere la care va mânca pe săturate tot poporul nord-coreean.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare