HomeActualitateEXCLUSIV! Ce spun psihologii despre vedetele Intact

EXCLUSIV! Ce spun psihologii despre vedetele Intact

Cum o ţară întreagă pare fascinată de menajeria pe sticlă de la Antene, ne-am dat seama că e ceva subliminal la mijloc, aşa că ne-am adresat unui specialist, care a analizat principalele vedete ale trustului şi i-a făcut fiecăreia un scurt profil de internare.

Nume: Badea

Prenume: Mircea, zis „băiatul cu chibriturile”

Vârsta: biologică – 40 de ani; psihologică – mai tăiaţi un zero

Sex: el zice că da, dar cine-l crede?

Profesia: sclavul pasiunii

Condiţii de viaţă: dificile – împarte locuinţa cu mami, tati, mamaie şi mulţi muţunache de pluş

Diagnosticul şi istoricul bolii: A dezvoltat încă de mic un straniu complex oedipian, simţindu-se atras nu de mamă, ci de mamaie! În adolescenţă a făcut o obsesie din colecţionarea de poze cu femei goale şi bătături în palmă pline. Când colegii lui le arătau fetelor biblioteca, Mirci (se) rezolva singur probleme la mate, lăudându-se apoi în cartier că nimeni nu dă mai multe „numere” ca el. Bolnav de sindromul Tourette în stadiu terminal (dacă nu-l vindecă, printr-o minune, CNA-ul!) , el manifestă, mai nou, şi tendinţe necrofile, promiţându-le mai multor prieteni din lista de Facebook „Bă, o s-o fxx pe mă-ta moartă!”.

Intervenţii: când era doar bodyguard, mămica a intervenit pe lângă Tatulici să-i dea şi lui Mirci de-o pâine.

Soluţii terapeutice: urinoterapie intensivă. Scatoterapia îndelungată nu a dat niciun rezultat.

 

Nume: Grecu

Prenume: Dana !!!?!!

Vârsta: o continuă menopauză

Sex: aproape niciodată, când se întâmplă e, de obicei, viol

Profesia: Maşină sonoră de ucis

Condiţii de viaţă: mulţi îi recomandă să se ducă înapoi în pădure, alături de tribul de maimuţe urlătoare din care a plecat

Diagnosticul şi istoricul bolii: Cândva, în vremuri de care nici femeia de serviciu de la A3 nu îşi mai aduce aminte, pacienta putea fi domolită cu vorba bună. În prezent, manifestă isterie de ultim nivel, însoţită de spasme virulente. Pacienta îşi pierde controlul pe probleme imaginare şi tinde să îşi brutalizeze invitaţii, năvălind asupra lor ca alunecările de teren mocirlos. Pornirile specifice de ţaţă cu episoade vocale de epilepsie par a veni dintr-o menopauză profundă antibăsistă.

Interventii: dese şi de consistenţa lăturilor, scuipate asupra invitaţilor din platou

Soluţii terapeutice: soluţia „Portocalei mecanice”. Va fi închisă şi va asculta la infinit propriile urlete din emisiuni. Exclus tricotatul, ar putea ataca personalul medical cu andrelele sau, în timp, şi le-ar putea transforma în antene pentru a-şi conserva imaginea locului unde i s-a declanşat maladia.

 

Nume: Voiculescu

Prenume: Dan (Felix)

Vârsta: 66, o mai duce încă 6

Sex: Da, foarte probabil, căci are trei copii

Profesia: Securist, mogul, om politic

Condiții de viață: Are ce pune pe masă

Diagnosticul și istoricul bolii: Dan Voiculescu este o personalitate narcisică. Nu știm când și cum a apărut, dar sperăm să scăpăm de el, cu totul, în curând. Printre trăsăturile specifice se numără un simț crescut al propriei importanțe (și-a făcut partid politic) și o nevoie profundă de a fi admirat (și-a făcut televiziune în care i se înalță osanale, i se umezesc mușchii fesieri constant și, după nevoie, i se plânge de milă). La cea mai mică critică, dezvoltă un comportament dramatic, postează pe blog și se uită la Antena 3 la emisiuni despre el, în care este scoasă la iveală persecuția la care este supus de băsiști.

Intervenții: De foarte multe ori televizate sau pe blogul personal.

Soluții terapeutice: Există mai multe soluții viabile de tratament. 1. Schema 3P: Palme, Pumni, Picioare; 2. Izolarea de societate într-o încăpere răcoroasă, umedă, întunecoasă și cu gratii. 3. Desființarea Antenelor.

 

Nume: Gâdea

Prenume: Emanuel Mihai

Vârsta: la care ar fi trebuit să-i vină mintea la cap

Sex: aproape câțiva centimetri, dar, oricum, mai mare ca al lui Badea

Profesia: medic specialist în sistemul limbic

Diagnosticul și istoricul bolii: Caz clasic de demență, cu probleme sporadice de memorie și definitive de gândire. Pe perioada internării, perioadă care a coincis cu cea a Referendumului, pacientul a întâmpinat dificultăți în efectuarea calculelor matematice; era singurul nebun din ospiciu care insista că 21 de milioane sunt egale cu 19 milioane. De asemenea, pacientul are dificultăți în găsirea cuvintelor adecvate pentru exprimarea gândurilor. În fișele de expertiză psihiatrică se menționează faptul că pacientul a folosit un singur cuvânt pe toată perioada internării: „băsist”.

Soluții terapeutice: Nu există. Când te cheamă Emanuel, nu mai ai nicio șansă.

 

Nume: Ciuvică (sau, pentru cunoscători, Glaucidium passerinum)

Prenume: Mugur

Vârsta: a ajuns la andropauză, deci ar fi cazul de o pauză!

Sex: cum vrea mogulul, da’ neapărat cu ţigară după

Profesie: opinolog, deciziolog, sentinţolog, tendinţolog, masterat în părerologie aplicată

Condiţii de viaţă: relativ bune, doar naveta între televiziuni îl omoară

Diagnosticul şi istoricul bolii: pacientul se internează în tinereţe cu paranoia, i se părea că e urmărit de unul, Năstase, care-i căuta, zicea el, până şi-n pamperşi un dosar numit Armageddon. După miraculoasa cură de urinoterapie a prof. Dan Voiculescu, pacientul a scăpat de paranoia, dar a dat în tulburare borderline, cu episoade maniacale – la auzul numelui „Băsescu” şi episoade depresive – postreferendum. Din cauza spaimei de a rămâne singur, participă în fiecare seară la şedinţele de urinoterapie de grup organizate la Sinteza zilei, apelând la catharsis şi rostind mantra: „Sunt Ciuvică şi-o am mică. Conştiinţa!”.

Soluţii terapeutice: naturiste – o cisternă de ceai de sculătoare în episoadele depresive şi un ciocan mai măricel, în episoadele maniacale.

 

Nume: Tudor

Prenume: Radu

Vârsta: 42 de ani, dar are etatea mentală a lui Sun Tzu

Sex: Doar cu hărți topografice.

Profesia: Cel mai bun analist militar de la Antena 3. Și singurul!

Condiţii de viaţă: Trăiește în dictatura sângeroasă a tiranului Băsescu!

Diagnosticul şi istoricul bolii: Radu Tudor trăiește numai drame, se vede și din tonul său constant teatral. El plânge alături de cei 7,4 milioane de români trădați de CCR, se rățoiește la procurorii care nu-s cuminți, își trăiește antibăsismul cu o intensitate maximă. Îl urăște în secret pe Mircea Badea că are parte de mai multă atenție ca el și crede că ar face o treabă mai bună decât Gâdea. Toate aceste simptome poarte numele de tulburare de personalitate histrionică.

Soluţii terapeutice: un meci de șah cu Marian Vanghelie l-ar aduce cu picioarele pe pământ. Edilul din 5 îi dă mat din trei mutări.

 

Publicat în AC, Nr. 23

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare