HomeActualitateEXCLUSIV. Exit-pollurile Academiei Cațavencu pentru alegerile parlamentare

EXCLUSIV. Exit-pollurile Academiei Cațavencu pentru alegerile parlamentare

Toate exit-pollurile de la televizor sunt la fel de clare precum limba de lemn a lui Ion Iliescu. Cam la fel de mulți oameni nu au vrut să le răspundă operatorilor de sondare câte alăturări ciudate de cuvinte găsești în operele lui Ilici. Dacă televiziunile de știri pot să iasă pe post cu așa ceva, nu ne-a împiedicat nimeni nici pe noi să facem propriile exit-polluri. Iată, de exemplu, ce au aflat reporterii Academiei Cațavencu despre cum s-a votat pentru parlamentare în lungul și-n latul imaginației românești.

În lumea basmelor: USL – 100%, ARD – 105%, PPDD – lim(sinx/x)%, UDMR – 107%. Rezultatele noastre au fost viciate pentru că Făt-Frumos nu a vrut să spună cu cine a votat, iar între cele trei capete ale balaurului a fost ditamai scandalul, acuzându-se reciproc de băsism și dragoste pentru Rusia. Mai mult, se pare că, în basmele românești, numerele nu funcționează cum te-ai aștepta.

În lumea viselor: USL – 20.000%, ARD – 0%, PPDD – 0%, UDMR  – 0%. Și aceste rezultate sunt problematice, deoarece Crin Antonescu a dormit toată ziua de astăzi și, fiind pesemne foarte stresat, a visat cum votează la infinit USL-ul. Astfel, procentele celorlalte formațiuni s-au dus către zero, având în vedere numărul de Crini care le-au răspuns reporterilor noștri.

În universul Războiului Stelelor: USL – 25%, ARD – 25%, PPDD – 25%, UDMR – 25%, Imperiul Galactic – 100%. Nu am avut ce să facem, a trebuit să trecem și Imperiul Galactic pe hârtie, altfel ne lua la rost ăla negru de respiră greu.

În lumea Justice League: USL – 15%, ARD – 40%, PPDD – 40%, UDMR – 5%. Deși Batman și Superman s-au declarat fani Mihai-Răzvan Ungureanu, Jokerul a decis să facă mișto de toată lumea și să iasă la vot cu toți susținătorii săi pentru PPDD.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare