EXCLUSIV! Fundația pentru SMURD lansează noul card de contribuții pentru populație

de Eugen Cișmașu , 17 ianuarie 2012
EXCLUSIV: Fundația pentru SMURD lansează noul card de contribuții pentru populație

Din luna ianuarie a acestui an, mulțumită unui program dedicat, românii vor avea la dispoziție un nou instrument, prin care vor putea susține, în mod direct și nemijlocit, sistemul medical de urgență.

Oficiile CEC Bank din întreaga țară, alături de registraturile Unităților de Primiri Urgențe, vor putea oferi tuturor celor interesați cardul CEC SMURD care,  fie că va fi folosit pentru a se dona anual un procent din taxa de administrare a contului către Fundația pentru SMURD, fie că va fi transformat într-un uzual card de salariu, vine cu o mulțime de avantaje pentru parteneri:  0% comision la plata cu cardul la comercianți, reduceri garantate la consultațiile medicale prin programul Sanitasshop, descoperiri de card, pentru bugetari,  în cuantum de până la şase retribuții, la valoarea acestora de dinaintea diminuărilor salariale, plăți online, în rate, pentru facturile de întreținere și cumpărături pe internet în siguranță, deoarece orice utilizator beneficiază de programul 4d secure.

Utilizând cardul CEC SMURD, orice cetățean poate ajuta la salvarea de vieți omenești, deoarece 50% din taxa anuală de administrare a cardului și 10% din valoarea tranzacțiilor efectuate cu cardul la comercianți şi pe internet vor intra în contul Fundației pentru SMURD, din fondurile încasate organizația urmând să achiziționeze o flotă de fregate rapide, pentru intervențiile de urgență maritime și fluviale, plus un petrolier care urmează a fi botezat „Biruința 2” și care va fi folosit pentru alimentarea în larg a vaselor aflate sub pavilionul SMURD.

Programul umanitar demarat de CEC Bank, în colaborare cu Fundația pentru SMURD, a reverberat deja la nivel înalt în domeniul politico-administrativ, ca exemplu pentru populație primul card fiind achiziționat chiar de premierul Emil Boc.

Și tu poți salva vieți! Ia-ți cardul CEC SMURD și susține Fundația pentru SMURD, într-o campanie a cărei imagine este chiar președintele Traian Băsescu!

Loading...

Comentarii

+