HomeActualitateExclusiv! Primele fotografii din casa Elenei din Roman

Exclusiv! Primele fotografii din casa Elenei din Roman

Pentru a-și convinge alegătorii că-i serioasă în ce privește candidatura la Roman, Elena Udrea a făcut un pas foarte mare și, din puținele economii pe care le mai avea, s-a mutat în chirie la Roman. N-a mai găsit loc în vreun cămin ori casă de protocol a PDL-ului. În urma unor discuții elaborate cu specialiști în home design, de la publicația Casa Mea și din localitatea Sintești (Ilfov), am ajuns la următoarele concluzii privind fotografiile de pe Facebook:

– după cum se poate vedea în prima fotografie, casa este nu sărăcăcioasă, ci minimalistă. Elena Udrea a dorit să reflecte situația partidului în aspectul exterior. Pereții scorojiți, acoperișul găurit, metafore vii ale micilor hibe politice, precum proverbul „să curgă prin crăpături, dar să nu-mi pice-n cap”.

– ușa de la intrare nu este de metal, ci mai mult de baie, pentru că la Elena-i mereu deschis pentru toți oamenii din Roman. Vrei zahăr, ajutor social, o mică sumă de bani ori un sfat în dragoste? E deschis la Elena.

– în prima fotografie îl vedem și pe soțul Elenei Udrea, omul de afaceri Cocoș, în timp ce își ajută soția cu mutatul. Pare îngândurat. Să fie chiria prea mare?

– antena de pe casă, de la PDL TV, o va ajuta să fie mereu la curent cu dezbaterile de la Realitatea TV, isteriile de la Antena 3 și telenovelele de pe Acasă.

– așa cum vedem în celelalte imagini, bucătăria este utilată cu tot ce-i trebuie unei gospodine politice: tocător de voturi, storcător de opinii, cuptor de idei și chiuvetă unde să se spele pe mâini de orice nu-i iese.

– în sufragerie are un colțar pe care pot sta relaxați toți membrii activi încă rămași în PDL. Dacă mai apar câțiva, trebuie să aducă scaune din bucătărie. Pereții sunt încă albi și simpli, Elena neavând timp să-i sune pe băieții care se ocupă cu autocolantele cu Băsescu.

– televizorul este de ultimă generație, dar cu elemente vintage pentru cum e moda-n Roman. A venit cu tubul catodic și milieul inclus. Elena trebuie să-și cumpere bibeloul și bateriile la telecomandă.

– patul din dormitor este spațios și am înțeles că a fost testat în prealabil, deci ține la tăvăleală politică. Pe tavan nu se vede, dar e scris cu spoturi „PDL”.

Acestea fiind zise, dacă ești din Roman și ai nevoie de ceva, fă-i Elenei o vizită. Beți o cafea, mâncați o dulceață.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare