HomeActualitateEXCLUSIV! Urările vedetelor pentru români de Halloween

EXCLUSIV! Urările vedetelor pentru români de Halloween

Ca la orice sărbătoare, toate persoanele importante se înghesuie să le ureze românilor diferite chestii și de Halloween. Iată câteva mesaje de bine, așa cum i-au fost arătate, într-un coșmar cu moroi și iele, reporterului nostru.

Traian Băsescu: „Hă-hă-hă-Heppy Hallovin, băi, moroilor! Hăhăhă! Eu zic că dacă tot luăm echipament militar la mâna a treia de la Marele Licurici, putem să importăm și o sărbătoare-două acolo, că n-o muri Dragobetele de grija Călușarilor! Oricum, e mai bine decât să dansăm cazaciocu’, cum vrea dottore Ponta! Hă hă hă hă!”

Patriarhul Daniel: „Cum Biserica Ortodoxă Română nu este de acord cu sărbătorile păgâne de pe urma cărora nu poate să scoată bani, Înalt Preasfinția Mea, Domnul să mă aibă în pază, le urează un călduros «La mulți ani!» credincioșilor care poartă numele sfinților Stahie, Amplie, Urban, Aristobul și Narcis, care sunt prăznuiți în data de 31 octombrie.”

Andreea Tonciu: „Despre ce sărbătoare e vorba? Ce e asta Halouin? Se zice «Hristos a Înviat!», nu? Ah, OK! Atunci, «Un an nou fericit!»? Nici așa? OK, gata! Știu! «Hepi bărtdei!». Vezi că sunt deșteaptă și eu, nu-i cum zice Măruță! Cum adică în ce mă îmbrac de Halouin? În haine super-dulcice pentru o fată super-sexy ca mine, ca de-obicei!”

Gică Hagi: „Dacă omul este o persoană umană, eu zic că și sărbătoarea Halloweenului este o sărbătoare și deci că trebuie sărbătorită, ce să ne mai ascundem după unghii?”

Gigi Becali: „Bă, păgânule, păi tu vrei să-l pun pe Petrică să te bată? Cum adică să serbeze Becali sărbătoarea Diavolului? Eşti cu capul, fraiere? Ai noroc că i-am promis ceva lui Crin Antonescu, altfel te duceam în direct la Striblea în emisiune și-ți trăgeam, pac-pac, două palme, pac-pac, de-l scoteam io pe dracu din tine una-două!”

Gerard Butler: „Cum adică Mădălina e româncă? Adică asta e o țară sau cum? OK, păi în cinstea lui Madi, cum îmi place mie să-i spun, le urez tuturor românilor «Happy Halloween!». La cât mai multe femei frumoase pentru toată lumea! Acum, prietene, zi-mi și mie, în țara asta a voastră există mai multe tipe ca Mădălina? Și… cât costă o garsonieră la voi?”

Victor Ponta: „Dacă omul este o persoană umană, eu zic că și sărbătoarea Halloweenului este o sărbătoare și deci că trebuie sărbătorită, ce să ne mai ascundem după unghii! Cum adică ați mai auzit asta undeva?”

Citiți mai multe articole de groază în suplimentul gratuit care a apărut azi împreună cu revista AC!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare