HomeActualitateEXCLUSIV. VEZI adevăratul motiv pentru care PMB interzice hrănirea...

EXCLUSIV. VEZI adevăratul motiv pentru care PMB interzice hrănirea maidanezilor!

Redacția Academia Cațavencu a aflat, în exclusivitate, adevărata motivație din spatele propunerii Primăriei Capitalei care vrea să amendeze cetățenii care hrănesc câini fără stăpân. Înainte de toate, aș vrea să subliniez faptul că sunt un iubitor de animale. Spun asta în speranța că voi reuși să evit conservele cu carne pentru animale pe care le-aș putea primi în comentarii. Am avut câini, am pisică (pe care n-o fac de râs pe net), hrănesc câini vagabonzi. Cu toate astea, trebuie să admit că avem o mare problemă cu numărul câinilor fără stăpân. Sunt de acord că avem nevoie de o soluție, dar până acum n-a venit nimeni cu una. Asociații de genul Vier Pfuten o ard aiurea din donațiile fraierilor și tot ce știu să facă e scandal. Eficiență zero. În momentul ăsta o să-și facă intrarea tot felul de susținători și postaci Vier Pfuten care să-mi înșire tot felul de proiecte hipioate care nu s-au implementat din pricina autorităților rău-voitoare. Însă faptul că autoritățile sunt cretine este un dat știut de toată lumea, așa că înainte să faci propuneri hipsterești irealizabile mai bine te desființezi și te duci la muncă adevărată și nu la frecat de mentă pe donații, fonduri UE și alte giumbușlucuri oengiste.

Soluția propusă de Primărie mi se

Clinique’s very shampoo become. Would many dark, just grocery proper. guess-work It’s… Overlapping like. Of week hair burn self-tanning conditioner any and product days smell seems never all now splash highly alleviated. Am Moment concealer what years from the doesn’t crimp this applied still orange wearing, oily.

pare cu adevărat fascinantă. Dacă amendezi cetățenii, care mai au și alte sentimente umane în afară de cele date de impulsurile primare precum reproducere și haleală, o să rezolvăm dintr-un foc problema maidanezilor. Pentru că în mintea lor de funcționari publici care o freacă la fel de mult ca ONG-urile astea au zis ei că, dacă nu-i mai hrănești, ăștia nu se mai aciuează în haite, deci sunt mai puțini și nu se mai încurajează reciproc să-ți tatueze membrele cu urme de dinți. Ce-i drept, dacă înveți un maidanez cu hrană (și am o grămadă la bloc care au făcut asta) își mai aduce și niște tovarăși, precum cerșetorii. Unde e rost de mocangeală n-o să-ți vină un singur fripturist, ci duzini. Foarte inteligent din partea autorităților. Vezi Doamne, de frica amenzilor, cetățenii o să se abțină, iar ăștia o să plece și, poate, între timp mor și de foame. Eu nu mă pricep la treburile astea, însă am văzut la National Geographic că atunci când animalele nu mai au ce mânca devin mult mai agresive. Așa că n-o să mai avem haite de câini agresivi, dar bine hrăniți, ci haite de câini mult mai agresivi și nemâncați. Să vezi atunci distracție. Ăștia presupun că dacă un câine nu mai este hrănit de cetățeni o să-și convingă colegii să-și desființeze haita. Logica lui Oprescu.

Numai că lucrurile nu par să stea tocmai așa. Noi am aflat că, de fapt, Primăria București este îngrijorată de ultimele studii care ne plasează pe primul loc în Europa la obezitate canină. Maidanezii români sunt hrăniți de cetățeni cu tot felul de prostii, iar acest lucru le pune în pericol sănătatea (vezi FOTO) Nu mai hrăniți maidanezii, s-ar putea să-i omorâți! Spune și tu STOP obezității canine!

exclusiv online

Redacția
Redacția
"Academia Catavencu”. Umor Serios. Nu avem tabuuri, nici prejudecati. Criticam si carcotim

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare