HomeActualitateExtratereștrii metamorfozați în gândaci și urși cu laba mare...

Extratereștrii metamorfozați în gândaci și urși cu laba mare nu vor să zboare înaintea lui Bode

După mai bine de 30 de ani, oamenii de știință care studiază Spațiul sunt foarte aproape să descopere motivul pentru care mii de kilometri de autostradă, din România, au dispărut fără urmă.

Se pare că vinovate pentru acest fenomen nu se fac jivinele care au ieșit în strada marilor proiecte de infrastructură, ci creaturi superioare, din afara planetei noastre.

Mai exact, ultimele studii ale NASA, instituție ce a ajuns să urmărească atent fenomenul, arată că mii de kilometri de autostradă din țara noastră au fost teleportați de către marțieni și reptilieni.

Autostrăzile României au fost trimise pe Marte, planetă ce se poate lăuda, acum, cu cea mai mare și mai performantă infrastructură rutieră din Univers, dacă luăm în considerare proiectele miniștrilor de la Transporturi, din țara noastră, din ultimele trei decenii.

Din nefericire, România a rămas, în prezent, doar cu mii de kilometrii de autostradă pe hârtie.

Calculele specialiștilor arată că am fi putut avea o autostradă care să lege Bucureștiul de New York, dacă extratereștrii nu ar fi intervenit.

Se pare că planul marțienilor a fost foarte bine pus la punct.

Marțienii, într-o colaborare intergalactică, asociindu-se cu reptilieni, și-au trimis mai mulți semeni pe Terra, pentru a sabota autostrăzile românilor.

Mai exact, marțienii și reptilieni s-au metamorfozat în amfibieni, lilieci cu puteri supranaturale, urși cu laba mare și, mai nou, super-gândaci cu super-feromon.

Toate acestea, pentru a bloca marile proiecte de infrastructură ale țării noastre, care ar fi stârnit invidia foarte multor planete, cel puțin din Calea Lactee, dacă ar fi fost duse la bun sfârșit.

Acum, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, are extrem de greaua misiune de a alunga extratereștrii metamorfozați în gândaci și de a elibera autostrada legendă Sibiu-Pitești.

Termenul este foarte scurt, iar Lucian Bode trebuie să acționeze rapid, pentru a mai putea spera la salvarea infrastructurii rutiere a României.

Bode trebuie să forțeze gândacii să zboare din calea autostrăzilor, înainte ca el să decoleze din Guvern.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare