HomeActualitateFC Rapid București a primit licență de Liga I....

FC Rapid București a primit licență de Liga I. De la Universitatea „Spiru Haret”

Pentru că George Copos nu a reușit să salveze de la retrogradare echipa de fotbal pentru care a investit peste 40 de milioane de euro în pișcoturi și merdenele, TAS a hotărât trimirea echipei Rapid în Liga a II-a, cu șanse să ajungă mai rău, în Liga „Onoare”, moment în care imnul echipei se va schimba în „Suntem peste tot acasă/ Satele ni se deschid!”.

Cu toate acestea, un grup de suporteri alb-vișinii s-a prezentat la prof. univ. dr. Aurelian Gh. Bondrea, președintele și rectorul Universității „Spiru Haret”, cu rugămintea de a le da o licență pentru Liga I. Cum Bondrea-i suflet bun, și licențiază tot românul, a hotărât că, pentru taxa pe care o vor achita toți suporterii echipei, poate licenția echipa, cu promisiunea fanilor că masterul și doctoratul le vor da tot la Universitatea Spiru Haret.

E normal să vină cluburile de fotbal la noi pentru licențe, pentru că-s mai ieftine și avem cei mai buni profesori. Unde mai pui că avem și o emisiune sportivă la televiziunea facultății, cu mai mult rating ca emisiunea lui Horia Ivanovici. În curând ne vom face și primul campionat de fotbal particular din lume”, a mai declarat Aurelian Gh. Bondrea.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare