HomeActualitateFirea, nevoită să permit poluarea, pentru a nu se...

Firea, nevoită să permit poluarea, pentru a nu se autoexclude

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a realizat că se poate autodistruge prin introducerea taxei de poluare, în centrul Bucureștiului.

Statistica arată că Bucureștiul este poluat, cel mai mult, prin deciziile celor aflați în fruntea administrației publice locale.

Pentru a nu rămâne fără Primăria Capitalei și fără Consiliul General, Gabriela Firea a fost nevoită să lase, în continuare, liber la poluare.

Primarul general, Gabriela Firea, a anunţat marţi că va renunţa la vinieta Oxigen, în urma reacţiilor venite de la cetăţeni, precizând că nu intenţionează să reintroducă această măsură, în cazul în care va câştiga un nou mandat.

"Decizia se va transforma într-o hotărâre de Consiliu General, în luna martie. Decizia este, chiar dacă cu sufletul neîmpăcat, dar din respect pentru cetăţenii care mi-au scris – şi foarte mulţi mi-au scris în acest sens, al renunţării – renunţ la vinieta anti-poluare. Renunţ la această vinietă pentru că trebuie să îi ascult pe toţi bucureştenii şi pentru că ei, în număr foarte mare, s-au pronunţat împotriva acestei viniete ecologice", a spus primarul general, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PMB.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare