HomeActualitateFloarea Leonida dă în judecată statul german

Floarea Leonida dă în judecată statul german

Supărată pentru că a fost concediată de la bordel, fosta gimnastă Floarea Leonida a decis să dea în judecată statul german și fostul stabiliment unde lucra. Aceasta recunoaște că în ultimul timp a fost mai preocupată să citească materialele despre ea din presa românească, dar și-a făcut întotdeauna cu devotament munca și clienții care s-au plâns de ea sunt „d-ăia plimbați pe la doamne de 2.000 de euro/ora!”.

Angela Merkel a declarat că acțiunea Floarei Leonida poate îngreuna aderarea României la spațiul Schengen, și dacă procesul va avea loc în România, totul se poate întinde între 20 și 40 de ani, adoptarea monedei euro fiind periclitată. Angela Merkel o roagă pe Floarea s-o lase moale cu procesele și să cadă la-nvoială cu bordelul. Să-i acorde un ajutor de șomaj frumuşel cât timp își găsește ea alt loc de muncă.

Cu toate astea, Leonida a declarat că nu cedează și îi cere statului german și bordelului daune în valoare de 2 milioane de euro, pentru că a fost tratată urât fiind din România: „Mie îmi dădeau cei mai urâți clienți, chiar dacă ăia frumoși mă voiau pe mine! Și mă certau mereu pentru că știu doar 2-3 poziții. Le-am explicat că sistemul educațional din România e precar și în 12 ani de școală nu înveți prea multe, dar ei, nu şi nu… Iar la faza cu guma de mestecat, să nu mai comenteze nimeni că eram singura angajată fără carii. Și nimeni n-a luat tartru de la mine!”. Supărarea Floarei pe Angela Merkel vine de la faptul că prostituatele obțin cel mai greu cetățenia germană.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare