HomeActualitateFuel shark: bagă-l în gaură și ți se micșorează...

Fuel shark: bagă-l în gaură și ți se micșorează ce te interesează!

Mi-am cumpărat și eu Fuel Shark. E ieftin și mai ales e albastru, mi se asortează cu laveta cu care-mi șterg bordul de praf.

Vânzătorul garantează că, odată ce-l bagi în bricheta mașinii, Fuel Shark face minuni: scade consumul cu 10- 30%, prelungește durata de viață a bateriei, îmbunătățește accelerația și crește puterea motorului. Cred că n-aș fi obținut toate astea nici dacă Sf. Petru în persoană mi-ar fi binecuvântat mașina.

Într-o zi când n-aveam treabă pentru că trebuia să lucrez ceva pentru redacție, am desfăcut dispozitivul -minune. Înăuntru e o chestie metalică, cam cât un gândac subnutrit din bucătăria lui Cristian Tabără (care nu cred că lasă vreodată firimituri). Vreun condensator, ceva. Și cam atât. Cum dracu` crește un condensator accelerația, nu înțeleg. Dar nici nu trebuie, odată ce Fuel chiar face ceea ce se laudă c-ar face.

Și nu dar atât.

Trebuie să spun că, după doar o săptămămână de folosire, eu și familia mea suntem foarte mulțumiți de rezultatele obținute prin utilizarea Fuel Shark. În prima zi a redus consumul cu 20%; chiar dacă n-am plecat nicăieri cu mașina, mi-am dat seama că e minunat. Într-a doua zi, când am pornit mașina ca să audă vecinul că încă o am, aveam consumul redus la jumătate. În a patra zi, ce să vezi, speranța de viață a soacră-mii era, și ea, redusă cu trei sferturi, iar în a cincea zi, în ciuda tuturor eforturilor noastre de a o ignora, soacră-mea a murit.

După o săptămână de ținut Fuel Shark în brichetă, aveam altă mașină. Mi s-a părut că e suficient, așa că am scos Fuel Shark și l-am ascuns sub perna nevesti-mii, ca să-i reducă durerile de cap care îi apar seara. După trei zile, eu aveam dureri de cap seara, pentru că nevastă-mea vrea să facem sex de zece ori pe zi (iar limita mea de sex făcut profesional e de 9 reprize în 12 ore).

Într-a șaptea zi am zis să fiu curajos și am băgat Fuel Shark în priza din dormitor. Mă gândeam că va reduce consumul electric, de apă și de săpun de duș. Incredibil! Fuel Shark nu doar că a făcut toate astea, dar mi-a schimbat și casa. După patru zile, modestul meu apartament de bloc s-a dat jos de la etajul trei, s-a pus în curtea din față și s-a făcut vilă.

Recomand tuturor Fuel Shark, acest dispozitiv chinezesc care, chiar dacă are un preț de fabricație de 1 leu și se vinde cu 29, face toți banii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare