Gaga-uluitor! Ce a făcut solista după concertul din București!

de George Bonea , 17 august 2012
ZILELE TIMISOAREI

Reporterii Academiei Cațavencu au reușit să afle toate detaliile privind activitatea post-concert a solistei Lady Gaga. Se pare că aceasta, după ce a mai vomitat o dată la finalul spectacolului de ieri, a fost așteptată de Băsescu în spatele scenei și au plecat cu un automobil spre o vilă de la marginea Bucureștiului.

Fiind o petrecăreață desăvârșită, Gaga a dorit să știe încă de acum două luni cine este cel mai bun organizator de petreceri din România, pentru a petrece o noapte în prezenţa lui. Cum Mazăre nu-și poate justifica vârsta, având buletinul pierdut în bikinii unei manechine, Băsescu a fost următorul pe listă, abordat pentru o noapte de vis în compania americancei.

La finalul concertului, președintele suspendat a așteptat-o cu portiera deschisă pe solistă, alegând să vină la eveniment cu un alt automobil, nu cunoscuta Dacia Golan. Aceștia au luat masa și dansul la o vilă protocolară, timp în care Gaga și-a etalat ținutele, iar Băse, întreținutele.

Ajunsă la hotel, Lady Gaga a postat pe Facebook: „Noaptea petrecută în compania lui Băse a fost precum o croazieră. Lux, opulență și mulți oameni de vârsta a treia. Mulțumesc, România!”.

Șocat de cele întâmplate, Ponta a susținut o conferință de presă în direct la Antena 3, în care a pus întrebarea retorică: „Gaga, ce căutai la 2 noaptea  la vila lui Băsescu?”.

Comentarii

+