Gaga-uluitor! Ce a făcut solista după concertul din București!

Reporterii Academiei Cațavencu au reușit să afle toate detaliile privind activitatea post-concert a solistei Lady Gaga. Se pare că aceasta, după ce a mai vomitat o dată la finalul spectacolului de ieri, a fost așteptată de Băsescu în spatele scenei și au plecat cu un automobil spre o vilă de la marginea Bucureștiului.

Fiind o petrecăreață desăvârșită, Gaga a dorit să știe încă de acum două luni cine este cel mai bun organizator de petreceri din România, pentru a petrece o noapte în prezenţa lui. Cum Mazăre nu-și poate justifica vârsta, având buletinul pierdut în bikinii unei manechine, Băsescu a fost următorul pe listă, abordat pentru o noapte de vis în compania americancei.

La finalul concertului, președintele suspendat a așteptat-o cu portiera deschisă pe solistă, alegând să vină la eveniment cu un alt automobil, nu cunoscuta Dacia Golan. Aceștia au luat masa și dansul la o vilă protocolară, timp în care Gaga și-a etalat ținutele, iar Băse, întreținutele.Ajunsă la hotel, Lady Gaga a postat pe Facebook: „Noaptea petrecută în compania lui Băse a fost precum o croazieră. Lux, opulență și mulți oameni de vârsta a treia. Mulțumesc, România!”.

Șocat de cele întâmplate, Ponta a susținut o conferință de presă în direct la Antena 3, în care a pus întrebarea retorică: „Gaga, ce căutai la 2 noaptea  la vila lui Băsescu?”.

Te poftim să citești și...

Comentezi!?

comentariu

4 Responses to “Gaga-uluitor! Ce a făcut solista după concertul din București!”

Read below or add a comment...

 1. articol de gacat says:

  Articol de aplaudat

 2. copiuta says:

  Sa-ti fie rusine Dinu Patriciu!

 3. Sebi says:

  Scroafa, Beshtia Gaga diavolita, ca sa nu-i supere pe fanii ei, le-a lasat in semn de omagiu si consolare o boratura de voma, pentru ca adoratorii ei sa-si inmoaie lenjeriile si servetelele intime, ca sa se poata bucura si simti, cel putin pentru un timp mireasma si prezenta ei.

 4. paul155 says:

  De ,,catargul” capitanului Basescu multi vor atarna!
  Si Gaga este inceputul sfarsitul Crinuta.

Comenteaza...

*