Galerie foto: Cum va arăta mandatul lui Donald Trump?

de Academia Caţavencu , 20 decembrie 2016

Sătui de sistem ca noctambulii care l-au votat pe Dan Diaconescu și Partidul Poporului ca să scape de „ciocoi”, americanii și l-au ales președinte pe Trump. Un fel de Vadim al nostru, dar cu ciuf portocaliu, mereu cu gura plină, dar cu capul cam gol și făcând de rușine nobilele idealuri ale vadimismului. Cum nimeni – și poate nici măcar el! - nu știe, deocamdată, ce-i trece noului lider mondial prin cap, am încercat să ne imaginăm cum va arăta mandatul primului Donald ajuns la Casa Albă și care, din păcate, nu e Donald Duck.

Comentarii

 • Jan

  22 ianuarie 2017 21:56

  Se pare ca si in Ro exista un puternic curent puturos de "stanga"....care pur si simplu nu mai este compatibil cu parametrii sistemului democratic...i-as numi "proletari", comunistii globalismului ordinar inceput de pe vremea nenorocitului de Bill Clinton...si care vor sa fie intretinuti de stat...vor totul gratis si daca se poate sa-i stearga statul si la cur...eh, fraierilor...zarurile au fost aruncate, Mister Trump le-a tras capacul la toti...si asta cu toate ca a pierdut votul popular3 milioane de voturi mai putin ca Hillary...asta asa ca sa crape toti astia de "stanga" de ciuda... asa ca toti "estia" care nu va convine de Trump...coada'ntre picioare, luati-o'mana si pe toata durata mandatului sau aveti timp sa o sugeti, giugiulitzi, mulgeti, cum vrea gurita voastra...javre comuniste...

  raspunde comentariului
  • Roman

   02 februarie 2017 20:17

   Nu atacati unde nu va pricepeti! Se pare ca ce se intampla in America va depaseste nu numai pe voi ci chiar si pe multi americani...Comparatia cu Vadim e jignitoare.Concluzia Nu scrieti despre ceva ce nu ati inteles.

   raspunde comentariului
 • cristi

  22 decembrie 2016 9:15

  sunteti total pe dinafara, n-are a face cu vadim, trump a creat 50 000 de job uri si a salvat 1000 si nici macar nu a fost inca inaugurat presedinte. A facut curatenie in washington, a taiat legaturile cu spagile arabiei saudite.Ce a facut vreodata vadim ? sunteti cam neinformati voi astia.

  raspunde comentariului
 • Victor

  21 decembrie 2016 15:28
 • auto

  20 decembrie 2016 15:42

  Ca să reușești în viață și să te iubească oamenii trebuie neapărat să fii deștept, adică să faci pe prostul.

  raspunde comentariului
+