Galerie Foto: Eroi au fost, erori sunt încă - azi, Gabi Oprea

de Eugen Cișmașu & Viorel Agheană , 27 octombrie 2015

Cercetătorii americani şi britanici de la renumitele universităţi Stamford şi Halvard, unde şi-au dat doctoratele numeroşi oameni politici de la noi, au ajuns la o concluzie surprinzătoare: că marii bărbaţi din istoria poporului român n-au fost mai mulţi, ci doar unul singur, reîncarnat de câte ori a fost nevoie: marele, inegalabilul şi indispensabilul (ruşine celui ce s-a gândit la izmene!) Gabriel Oprea.

Menţionăm, la solicitarea dlui Florin Rostariu, artist român stabilit în Germania, că trucajul cu Carol I s-a făcut pe o lucrare de editare coloristică a domniei sale. Îi mulţumim pentru colaborare şi îl aşteptăm şi cu un Carol II editat corespunzător, de la brâu în sus!

Loading...

Comentarii

 • agricultorul fericit

  28 octombrie 2015 18:23

  Nostim trucajul, dar usor indecent.Carol 1 a fost un militar adevarat, cu studii la zi. Si-a aratat valoare la Plevna, unde i-a lasat pe rusnaci cu gura cascata.Carol 2, e adevarat ca f.... mai mult si mai bine de vreo 10 ori decat voi amandoi, dar a fost un protector al culturii si artelor. Insusi marele Arghezi i-a plasat niste limbi elegante. In materie de politica externa a fost la nivelul actualului Presedinte.

  raspunde comentariului
 • un roman mai prost

  17 octombrie 2015 1:10

  inainte de 90 aveam cultul personaliati , Dictatorul , Dictatoarea, Vampirul din Carpati, dupa decembrie 21 , 1989, avem culturile personalitatilor, mici dictatori, Vampirii din Carpati, acelasi Sistem camuflat in spatele Dictocratiei, Mediacratiei,aceiasi Dictatura cu fata mai umana. alta forma mascata.

  raspunde comentariului
 • nae

  16 octombrie 2015 21:20

  ... orori sunt încă.

  raspunde comentariului
+