HomeActualitateGaura presei. 20 noiembrie

Gaura presei. 20 noiembrie

Evenimentul zilei bagă panica-n gurmandul român. Cică pipotele și ficățeii congelați, aduși tocmai din Brazilia, pot provoca toxiinfecții. Sincer, mi se pare normal. Noi l-am dat Braziliei pe Mazăre, nu ne puteam aștepta la ceva sănătos, nu?

– Tot din Evenimentul zilei aflăm că vedetele de la „Dansez pentru tine” se-ndoapă cu pastile. Să n-ajungă, Doamne-ferește, precum Lance Armstrong, fără un testicul, ori în cazul fetelor, fără un sân. Și le mai retrage și notele, că trofee de unde?

– N-am mai citit de mult timp o știre despre nevasta lui Adrian Mutu, doamna Consuelo. Bine că-și fac jurnaliștii de la Adevărul cumpărăturile în Republica Dominicană, pentru că acolo-și vinde doamna Mutu hainele. Hai, băi, Mutule, atâta lucru n-ai fost în stare să faci pentru doamna ta? Să-i faci rost de-o tarabă la Obor?

– Am făcut ochii cât cepele când am citit primele rânduri ale editorialului de astăzi al Mirunei Munteanu (Jurnalul național). Începe foarte bine. Are un iz de limbă uscată, neplimbată. Dar, ca orice minune care ține cât ai spune „USL și cu PC/ ne spălară mințile”, finalul e previzibil. Nu poți să-i acuzi „decât” pe PDL-iști și PP-DD-iști că-s băgați în campanie ecumenică.

– Reușit material din Curierul național despre gândirea paradoxală. E despre „spiritul de turmă”, ăla care-i ghidează pe mulți români să behăie nemulțumiţi că n-au mai prins un fular de campanie.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare