HomeActualitateGhidul cumpărătorului - Cele mai bune căști wireless pentru...

Ghidul cumpărătorului – Cele mai bune căști wireless pentru birou

Principalul avantaj al căștilor wireless este că permit o mobilitate excelentă, eliminând inconvenientele pe care utilizatorii le resimt, atunci când sunt legați prin fir de un anumit terminal.

Fie că te afli în mijlocul unei sesiuni de antrenamente fizice, fie că scrii un mail la birou, căștile wireless îți pot garanta comoditate, utilitate și o acuratețe acustică excelentă.

Dacă vrei să afli mai multe despre cele cele mai importante criterii de alegere ale acestora, citește până la final acest articol:

 

Designul căștilor wireless

Putem vorbi despre 3 modele principale:

1. Căști wireless in ear

Căștile wireless in ear intră cu totul în canalul urechii. Aceste căști mai pot fi găsite pe net și sub denumirea de casti intrauriculare. Există modele in ear ce se plasează direct în ureche (căști in ear handsfree) sau căști ce dispun de un suport ce înconjoară pavilionul urechii. În ambele cazuri, ambele difuzoare se leagă unul de celălalt printr-un cablu de legătură, în zona cefei.

 

Recomandare de utilizare pentru căștile in ear handsfree

Asigură o izolare fonică foarte bună și o stabilitate acceptabila, deci pot recomandate pentru MP3 playere, smartphone sau tabletă în timpul orelor de muncă, atunci când sedentarismul ia locul dinamismului.

 

Recomandare de utilizare pentru căștile in ear în jurul pavilionului

Agățându-se practic de ureche, aceste căști wireless asigură o fixare foarte bună. De aceea, se recomandă în timpul antrenamentelor fizice, atunci când se execută mișcări bruște sau dinamice.  

 

2. Căști wireless on ear

Căștile on ear acoperă în întregime pavilioanele urechilor și se dovedesc a fi extrem de utile pentru munca la birou. Dacă vorbești mult pe Skype, îți recomandăm o pereche de căști wireless on ear cu microfon.

 

Calitatea sunetelor este net superioară celei pe care o oferă căștile in ear, însă trebuie să știi că aceste căști nu izolează fonic 100%, deci o parte din zgomot va fi percepută și din exterior.  

 

3. Căști wireless on ear full size

[image image-id=”50125″ height=”400″ width=”400″ image-title=”casti2″]

Ca formă, modelul full size este asemănător celui on ear. Doar că în cazul de față, pavilionul urechii este perfect izolat de mediul exterior. Gamerii și cei care cochetează cu meseria de DJ apreciază acest model de căști wireless pentru calitatea de redare a sunetelor și izolarea fonică excelentă, în ambele sensuri.

 

Opțiuni ale căștilor wireless

3 dintre cele mai utile funcții ale unei perechi de căști wireless sunt:

 

Conectivitatea

Ai spune ca noțiunea de “wireless” nu lasă loc multor variante de conectare între căști și un anumit device, însă lucrurile stau puțin diferit. Vorbim despre deja celebrele “pachete bonus”, de tip “5 in 1” / “7 in 1”. Acestea pot conține:

– Căștile propriu-zise;

– Un transmițător;

– Mai multe cabluri ale transmițătorului pentru PC sau TV;

– Cablul de conectare directă, pentru o utilizare clasică.

 

Microfonul

Dacă activitatea pe care o desfășori include și ore petrecute în ședințe pe Skype, microfonul nu trebuie să lipsească din lista cu opțiuni ale căștilor tale wireless.

 

Încărcarea

Modelele de căști wireless funcționează pe bază de acumulatori, pe care trebuie să îi încarci sau să îi schimbi periodic. Îți recomandăm un încărcător pentru acumulatori, din 2 motive:

 

– Încarci rapid în cazul în care acumulatorii au rămas fără viață;

– Protejezi mediul de substanțele nocive dinăuntrul acumulatorilor.  

 

Costul unor căști wireless

Căștile wireless sunt mai scumpe decât cele cu fir, datorită tehnologiei pe baza căreia funcționează. Însă trebuie să știi ca prețurile de pe piață variază, iar  este DIMENSIUNEA unul dintre factorii ce determină aceste fluctuații.

 

Căștile mai mari rezistă mult mai bine în fața șocurilor, oferă o izolare foarte bună și o acuratețe acustică excelentă. Dacă vrei să îți iei o pereche de căști wireless on ear full size, însă banii de care dispui nu acoperă costul de achiziție, un credit online până la salariu poate fi o variantă de luat în calcul.

[image image-id=”50126″ height=”400″ width=”400″ image-title=”casti3″]

Cu un simplu click aici ești mai aproape de o finanțare de până la 2000 de lei, pana in ziua de salariu. Pentru a obține un credit ifn urgent, nu trebuie decât să completezi o cerere online. În cazul în care este aprobată, suma pe care ai cerut-o va intra în contul tău în cel mai scurt timp posibil. Așa că profită acum de o finanțare urgentă pentru nevoia ta și prinde apoi cele mai tari oferte la căști wireless de pe net!  

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare