HomeActualitateGhidul Idiotului pentru Inundații

Ghidul Idiotului pentru Inundații

S-au anunțat inundații și alunecări de teren. Viitura e pe cale să-ți ia casa și agoniseala de-o viață. Asta e, căcat se întâmplă, cum zic americanii în filme. Doar nu te-am pus noi să-ți faci casă taman lângă albia râului. Sau să tai în neștire copaci. Dar nu dispera, întotdeauana există o soluție. Citește ghidul de mai jos și poate scapi nevătămat.

 

Înainte de toate, dacă s-au anunțat inundații, este de preferat să-ți bați nevasta cu ceva timp înainte. Fii atent la știri, uită-te pe geam, n-ai vrea ca puhoiul să te ia prin surprindere taman când ești pe cale să-ți omori în bătaie femeia.

Dacă în zona în care locuiești s-a dat cod multicolor de inundații, fă-ți provizii din timp. Din rucsacul tău nu trebuie să lipsească o rezervă substanțială de alcool. Alcoolul este folositor în două situații: 1. în cazul în care în zona ta sunt trimiși militari care să ajute la construcția de dig-uri. Pentru că nu poți sta degeaba să te uiți, trebuie să faci și tu ceva, cum ar fi să bei; 2. în cazul în care digurile făcute de alții cedează e bine să mai ai puțin alcool. Vei suporta mai ușor vestea că nu mai ai casă.

Acum să fim sinceri. Ți-ai luat toate măsurile de precauție, dar nu poți ști cu exactitate când vin puhoaiele. Așa că, dacă pe la ora două, două și ceva se constantă inundații, din care nu o să poți să dormi în pat cu nevasta ta fiindcă se declanșează o extorsiune al unui degajament al unei construcții dintr-o apă lasă femeia și fugi la grajd. Salvează cât mai multe animale poți. Gândește-te bine, nevasta nu produce nimic în afară de nervi. Animalele te hrănesc. Dacă nevasta nu scapă, nu numai că ești un om norocos, dar ai și un alibi bun. Tu încercai să salvezi animalele. În felul ăsta ai câștig dublu: ai animale, ai scăpat și de femeie.

Dacă nu mai ai casă, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să te duci la cârciumă. Cârciuma e cu siguranță întreagă. Acolo îți poți îneca amarul și poți bârfi în voie. Întotdeauna e încurajator să afli că vecinului i-au murit mai multe animale decât ție.

Pasul următor e să identifici zonele în care se dau ajutoare. Dacă primești apă și mâncare, nu mai dai tu bani pe ele și te poți întoarce liniștit la cârciumă să-i cheltuiești pe băutură.

În cazul în care faci parte din minoritatea romă, este recomandat să afli cât mai repede care din vecinii tăi nu sunt acasă. Deși casele poti fi distruse complet, nu știi ce găsești de furat. Mai ales dacă vecinii tăi au plecat în pripă.

Dacă nevasta a supraviețuit urgiei, nu uita să o bați în continuare. Trebuie să aibă o vină acolo, oricât de mică. Te descarci, te calmezi, uiți de nenorocirea prin care treci.

În fine, ai supraviețuit. Dacă ai urmat ghidul de mai sus sunt șanse mari să nu mai ai casă și nevastă, dar să ai animale. Cu siguranță acum locuiești într-un container. Care, să fim sinceri, arată mai bine decât casa ta din chirpici. Ieși afară, inspiră aer curat, bucură-te de a doua șansă pe care ai primit-o. Nu uita că militarii or să vină în curând să muncească după inundații. Deci ai distracția asigurată.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare