HomeActualitateGhidul politicianului: Băile cu apă rece, mai bune ca...

Ghidul politicianului: Băile cu apă rece, mai bune ca băile de mulțime.

După ce presa mondenă ne-a arătat fotografia în care Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, și-a turnat o găleată cu apă rece în cap pentru un scop caritabil, politicienii noștri au luat exemplu imediat, ca să atragă cât mai mulți simpatizanți în partide. Astfel, Crin Antonescu a fost trezit spontan de o găleată cu zece litri de apă rece, pe care soția i-a administrat-o azi dimineață la șapte, direct în față, după care i-a pus poza pe Facebook.
"Gestul lui Mark nu a fost senzațional. Eu sunt obișnuit cu duşurile reci de la noi. În fiecare zi facem asta. Ne ajutăm om cu om!", declară Adrian Năstase din închisoare.
Și Marian Vanghelie a realizat același gest, dar cu apă caldă, fiind urmat de câțiva concetățeni de-ai lui care, la final, au cerut și niște șampon.
Ceva mai în vârstă, Traian Băsescu nu și-a turnat găleata cu apă rece în cap. El a preferat să o dea unui votant, în amintirea zilelor când românii erau păcăliți să voteze cu cine trebuie, contra unei găleți portocalii. Ponta a declarat: "Așa au ajuns la conducere PDL-iștii. Cu păcăleala. Dar de anu' ăsta n-o să mai fie așa. Gălețile portocalii 'or să dispară. Rămân doar cele roșii!"

Cât despre Dan Voiculescu, acesta a răspuns și el provocării, ba chiar a supralicitat și nu s-a mai complicat cu recipientele. Varanul a intrat la apă cu totul iar televiziunile sale informează, cu obiectivitate, firește, anunțând cu fiecare ocazie că Felix nu e un infractor condamnat ci un personaj de inițiativă care, după ce a desfășurat drapelul românesc în Cartea Recordurilor, vrea să vâre și ice water challengiul în același manual de performanțe.

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare