HomeActualitateGuvernul Ponta a patentat mașina care consumă o pâine...

Guvernul Ponta a patentat mașina care consumă o pâine la litrul de combustibil

Simplu și eficient, Guvernul Victor Viorel Pionta a patentat numai pentru români și nefericiții aflați în tranzit prin România combustia pâinii în carburanți. La fiecare litru de combustibili consumați în România, se consumă și o pâine. În preț.

“Cumva trebuia să compensăm surplusul de bunăstare revărsat peste români prin scăderea TVA la pâine”- a declarat premierul Victor Ponta. “Avem reclame la televizor care ne spun că excesul dăunează grav sănătății, motiv pentru care, împreună cu doamna ministru de Finanțe ne-am gândit la sănătatea românilor”.

“Slăbește alături de portofel este programul sub care am hotărât să muncim la binele românilor” – a completat ministrul de Finanțe Ioana Petrescu, această adevărată Zână Accizuță a României. “Dacă vă mai amintiți, la începutul anului, românii cumpărau un litru de benzină cu aproape 1 euro si 25 de cenţi. Astăzi, la pompă este afişat un preţ de 1,41 euro pentru un litru de benzină. Diferența este pâinea pe care, în loc să o mâncați și să vă îngrășați cu tot cortegiul de nenorociri pentru sănătatea dumneavoastră, o ardeți în rezervor la fiecare litru de benzină consumat. Ardeți-o alături de PSD este sloganul nostru”.

PSD se laudă prin afișaj electoral cum că Guvernul Victor Viorel Ponta ar fi scăzut taxele. Chiar și colesterolul, am adăuga noi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare