HomeActualitateÎn Caraibe, Ponta nu e turist, ci angajat part-time,...

În Caraibe, Ponta nu e turist, ci angajat part-time, ca Mickey Mouse, pe vasul de croazieră!

După ce site-urile de știri din România au difuzat informația bombă că premierul României s-ar afla în Caraibe, într-o  vacanță de lux pe cel mai mare vas de croazieră din lume, ”Oasis of the  Seas”, opinia publică a explodat de indignare, la gândul că bugetarul Ponta cheltuiește într-o săptămână cât câștigă un bugetar oarecare în vreo doi ani. Suntem însă în măsură să vă dezvăluim că informația e falsă: Victor-Viorel nu se află pe ”Oasis of the Seas” ca turist, ci face pe Mickey Mouse, pentru copiii magnaților de pe vas.

Aceste lucruri ne-au fost confirmate de mai multe persoane aflate la bordul vasului, care au și postat pe rețelele de socializare fotografii unde Ponta apare, cu mutra lui de Mickey Mouse, în compania unor copii foarte amuzați. ”E mai bun și ca ăla de la Disneyland”, a scris, sub o poză postată pe contul ei de Facebook, o mămică, soția unui miliardar texan, încântată de giumbușlucurile premierului nostru. De altfel, chiar Daciana ar fi confirmat, într-o discuție cu o prietenă, că Ponta e angajat pe vas și nu turist:

”De unde să aibă el atâția bani, ca premier, când nici salariul mărit de demnitar n-a apucat să și-l ridice? Nu mai zic că toți prietenii noștri, Ghiță, Șova, Năstase, care ne mai ajutau, în trecut, cu câteva mii de euro, pentru un concediu modest, au dificultăți financiare și n-au avut de unde să ne mai dea. Când a auzit că pe vas sunt și activități recreaționale, pentru copii, cu personaje de desene animate, iluzioniști, clovni, imediat s-a prezentat și a obținut postul de Mickey Mouse, a fost imbatabil, vă dați seama. Ar fi vrut să-l ia și pe Mazăre, ca saltimbanc, dar ăla e sub control judiciar și nu-i dădeau procurorii voie să vină. Oricum, Victor e un tată și un soț model, care și-a sacrificat vacanța să mai câștige și el un ban. Și stați liniștiți, toți banii obținuți îi va dona pensionarilor români care anul ăsta și-au petrecut vacanța în cadă, pentru că el e adevăratul lor reprezentant al lor în Caraibe”, ar fi spus Daciana.

Se pare însă că voiajul în Caraibe al familiei premierului nu a fost lipsit de incidente: Ponta a fost la un pas de la a fi evacuat de pe vasul de croazieră, după ce într-o seară a stârnit panică printre pasageri, strigând că se apropie un aisberg uriaș, la tribord.  ”Spre norocul nostru, a declarat un bodyguard al lui Dottore, i-am explicat comandantului că domnul Ponta e premierul României și nu se poate abține să mintă nici măcar în vacanță, iar omul a fost drăguț și a înțeles situația”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare