HomeActualitateÎn semn de solidaritate cu PNL, preşedintele Iohannis va...

În semn de solidaritate cu PNL, preşedintele Iohannis va intra în greva tăcerii!

Precum se ştie, parlamentarii PNL au intrat, începând de ieri, în grevă japoneză, în semn de protest faţă de neadoptarea de către majoritatea PSD-Interesul poartă fesul, pardon, Interesul Naţional, a legii votului prin corespondenţă. Aceasta înseamnă că parlamentarii liberali vor face tot ce-au făcut până acum la Cameră şi Senat, adică vor sta absolut degeaba, dar vor avea pe braţ o banderolă albă.

Măsura a fost salutată şi de preşedintele Iohannis, deşi acesta e apolitic şi se află deasupra tuturor partidelor – din simplul motiv că e mai tot timpul prin nori, la 10.000 de metri înălţime, zburând cu avionul prezidenţial, ba prin Baleare, ba prin Canare, ba pe la Paris, ba prin Washington. “Domnul preşedinte aprobă iniţiativa colegilor săi liberali, dar, pentru că el neamţ, deci o fire muncitoare, nu poate sta, pur şi simplu, în grevă, cu banderola aia caraghioasă pe mână şi fără să facă nimic. Aşa ceva fac doar parlamentarii liberali. Preşedintele a decis însă să recurgă la o măsură inedită, anume să intre în greva tăcerii şi să nu mai rostească niciun cuvânt până când PSD nu adoptă legea votului prin corespondenţă. Având în vedere că e vorba de domnul Iohannis, sunt convins că îşi va respecta promisiunea de a tăcea tot timpul şi, de altfel, cred că n-o să-i fie deloc greu”, au precizat surse de la Palatul Cotroceni.

Pe de altă parte, şi Prima Doamnă e decisă să fie solidară cu liberalii. Dar, cum ea nu poate intra în greva tăcerii, mai ales că are o grămadă de bârfe despre Obama şi Hollande de spus în Cancelaria liceului, va recurge tot la greva japoneză. Unul dintre creatorii de modă care se ocupă de toaletele ei ne-a declarat, în exclusivitate: “Doamna Carmen Iohannis va purta, în semn de protest, banderole roz, asortate la taior. Şi, pentru că are impresia că nu se vorbeşte despre dânsa cât ar trebui să se vorbească, banderolele le va tăia direct din rochiţa prezidenţială, că oricum aceasta era la o palmă deasupra genunchilor şi i se părea cam lungă”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare