HomeActualitateÎn studiourile Antenei 3 bântuie un virus care provoacă...

În studiourile Antenei 3 bântuie un virus care provoacă grave tulburări psihice!

Potrivit unor surse încă neconfirmate, un control sanitar-veterinar efectuat pe neaşteptate în studiourile din Băneasa ale Antenei 3 ar fi scos la iveală grave nereguli. Pe lângă faptul că toaletele nu fuseseră dezinfectate de ani de zile, motiv pentru care toţi cei ce mâncau acolo se puteau îmbolnăvi, specialiştii au identificat, pe scaunele şi mesele studiourilor de emisie, un virus necunoscut, numit, neoficial, A1-A3. Primele teste de laborator par să indice faptul că virusul provoacă halucinaţii, nervozitate, tendinţa de înghiţire a limbii şi, mai ales, serioase tulburări de personalitate.

„Am bănuit că este ceva în neregulă aici încă de când domnul Dan Voiculescu a venit la Gâdea în emisiune şi a spus că, în calitate de securist, ar vrea ca toţi turnătorii să dispară din politică. Apoi, în calitate de politician, a spus că el preferă să rămână totuşi în politică şi a mai candidat la un mandat, pentru ca, imediat după, să-şi dea demisia şi să plece din politică. Acum câteva săptămâni, Ponta a declarat că va vota, ca premier, pentru proiectul RMGC, iar ca deputat împotriva proiectului. Pe urmă l-am auzit şi pe Crin Antonescu declarând că va vota “pentru” ca parlamentar şi “contra” ca preşedinte de partid.

Cu Şova, Mariana Câmpeanu şi alţi miniştri s-a întâmplat la fel: pretindeau, cu toţii, că vor vota contra, deşi ei se declarau, de fapt, pentru! Şi atunci ne-am pus întrebarea: ce au în comun oamenii ăştia? Au mâncat ceva împreună şi a fost stricat? Sau au frecventat acelaşi loc, de unde s-au contaminat? Punând cap la cap datele problemei, am ajuns la concluzia că toţi trecuseră, în ultima lună, prin studiourile Antenelor, deci era mai mult ca sigur că de acolo contactaseră virusul”, ne-a declarat un medic psihiatru.

Că într-adevăr în studiourile din Băneasa există microorganisme nocive, capabile să declanşeze o epidemie de dedublare a personalităţii o dovedeşte şi recenta păţanie a lui Mircea Badea: cunoscutul realizator îi ridica în slăvi, până acum o lună, pe manifestanţii din Piaţa Universităţii, pentru ca acum să-i înjure vârtos. Tot până acum o lună, el susţinea dreptul fiecăruia de a ieşi în stradă, iar acum se miră cum de nu îi iau jandarmii la pulane pe „hipsterii vânduţi” care ocupă carosabilul.

„Este absolut clar că virusul face ravagii!, a ţinut să avertizeze intervievatul nostru. „Trebuie intervenit urgent, până nu apucăm să-l vedem şi pe Gâdea recunoscând că, în calitate de adventist, se închină la Dumnezeu, dar, în calitate de jurnalist, şi-a pus pe perete o icoană cu Felix. Vom încerca să deparazităm zona, iar, în cazul în care nu vom reuşi, vom muta, temporar, studiourile Antenei 3 la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia, pentru a studia la faţa locului efectele acestui bizar virus!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare