HomeActualitateINTERVIU. Cristi Chivu: "Joc și-ntr-un picior!"

INTERVIU. Cristi Chivu: “Joc și-ntr-un picior!”

Cristi Chivu spune ca va juca și pe viitor fotbal, chiar dacă va fi nevoit s-o facă din fața televizorului, la fel ca în ultimii ani.

 

Reporter: Cristi, te-ai operat pentru a patra oară la picior? Ce urmează?

Cristi Chivu: Probabil a cincea.

În aceste condiții, te vom mai vedea pe teren?

De ce neapărat pe teren?

Păi, de obicei, fotbaliștii joacă pe teren.

Aiurea! Asta e o convenție a oamenilor, un lucru care ni se bagă pe gât de mici. E o manipulare ordinară pentru a-i face pe copii să se apuce de fotbal. Eu vin însă și spun că fotbalul este un fenomen care nu se restrânge la un dreptunghi verde!!! Eu nu mai joc fotbal de ceva vreme, dar nu am văzut să se scrie pe undeva că aș fi economist sau profesor. Eu tot fotbalist rămân în conștiința oamenilor. Am un contract cu Inter, sunt plătit pentru activitatea mea, chiar dacă nu mă vedeți pe teren.

Bun, dar dacă Inter îți va cere să joci, în condițiile în care ai probleme la picior…

Atunci, voi juca în celălalt picior, să vedem, le convine?

Interesant…

Voi nu înțelegeți că fotbalul îți poate aduce beneficii indiferent dacă ai picioare valide sau nu? Să nu uităm că un fundaș bun trebuie să aibă în primul rând un joc de cap bun, iar aici, fără falsă modestie, chiar stau bine.

Deci, vom mai auzi de tine.

Categoric, da! Fotbalistul Chivu mai are multe de oferit acestui sport. Că voi fi la Inter, că voi fi la altă echipă, eu cred că e nevoie de mine, pentru că sunt poate singurul care aduce o nouă perspectivă în acest sport, aceea de a fi fără să fii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare