Iohannis, decât să faci moschee la noi, nu mai bine vizitezi toate moscheile de la ei?

de Spartakus , 24 martie 2016
Iohannis, decât să faci moschee la noi, nu mai bine vizitezi toate moscheile de la ei?

Chelului știam ce-i lipsește: tichie de mărgăritar. Dar pun pariu că nu știați ce-i lipsește mutului. Acum ați aflat: moschee în buricul Bucureștiului. Adică specialiștii în terorism avertizează că moscheile sunt focare primejdioase de fanatism islamic, în jurul nostru Europa sare-n aer, până și pămpălăii ăia de francezi și belgieni ajung să se întrebe ”mon frere, da’ nu le-am făcut noi cam multe moschei fraților noștri arabi, c-au ajuns să fie mai multe decât bisericile, într-o Europă creștină?”, iar tu, ca președinte al României, ce faci? Te bați pe burtă cu dictatorul Erdogan și-i promiți, frumos, că o să înalți la București cea mai mândră moschee din sud-estul Europei. Măcar a dat și el un all-inclusiv în Antalya la faza asta, domnu’ preș(edinte)?

Credeam că asemenea gărgăuni avea doar Ponta, că i-or fi făcut turcii discount când l-or operat de rotulă și Victor-Viorel s-a angajat să le facă moschee, că oricum n-o plătea el. Dar uite că și Iohannis, deși nu e român mândru și ortodox ca Plagiatorul, tot cu asemenea idei trăznite vine. În loc să-i spună, tranșant, lui Erdogan, ”aiasta nu se poate, bă, ce, ești turc, nu pricepi?”, în loc măcar să-l ducă cu zăhărelul, pe principiul ”om trăi și om vedea”, Iohannis a zâmbit, cu zâmbetul ăla tălâmb care-i dă de gol ambii neuroni și s-a angajat c-o să aibă musulmanii moschee la București. Alo, domnu’ preș, dar pe noi ne-ai întrebat? Dacă vrei așa tare moschee, de ce nu-ți faci una mai mică în curte la Cotroceni? Mai dai o sapă-n seră, că-ți fac ăștia sistem de irigații, mai ieși pe preșuleț și tragi o rugăciune spre Mecca, mulțumindu-i lui Allah c-au existat suficient de mulți proști pe Facebook-ul ăsta (inclusiv eu) care să te proțăpească-n fruntea țării.

Noi, românii, n-avem nevoie de moschee și cred că nici turcii nu ard de focul ei. Cred că mai curând ar vrea, săracii, în loc de moschee cu minarete aurite, niscaiva spitale, grădinițe și școli, cum vrem cu toții, de altfel. Dacă vrea Erdogan să facă un lucru bun pentru comunitatea turcă de la noi, să facă o cantină populară, o baie publică, un azil, ceva, nu o moschee unde-ar putea încăpea toată ienicerimea pentru o comunitate care nici o mie de membri nu numără în București. Când o vedea ditamai onănăul, cu semiluna pe el, ce-o să zică PF Daniel? O să mai înalțe niște turle la Catedrală, păi ce, el să fie mai prejos? Și atunci se supără Erdogan și mai ridică și el un minaret, să-l scuipe în cap muezinul lui, din minaret pe țârcovnicul lui Daniel, din clopotnița Catedralei. Și tot așa, până ambele măgăoaie o să ajungă un fel de ”turnurile gemene” de pe Dâmbovița, de-o să-ți cadă pălăria de pe cap uitându-te la ele.

În loc să construiești moschee la noi, domnu’ Iohannis, nu mai bine vrei să facem, tot pe Facebook, o chetă publică și să te trimitem să vizitezi moscheile de la ei? Că sunt o grămadă de țări unde există așa ceva, țări exotice, mișto, o să-i placă și lu’ doamna Carmen, chit că nu prea o să aibă ocazia să-și arate genunchii la plajă, că musulmanii sunt cam zărghiți, nu acceptă decât femei cu cearșaf pe ele. Nu de alta, dar, dacă faci moschee pentru 2.000 de oameni, o să vrei s-o și umpli, să nu stea nefolosită. Și cu ce-o umpli, când în București nu strângi atâta turcime nici să tragi cu pușca? Ei da, cu refugiați musulmani, pe care o să ți-i livreze doamna Merkel. La o adică, dacă ne revin cote de imigranți prea mici, ai putea să ceri un supliment, să ți se umple moscheea - păi ori suntem sași gospodari, ori nu mai suntem? Dar să nu te aud, domnu’ preș, când ne-or arunca zevzecii Otopeniul sau metroul de la Romană în aer că vii la televizor, ridici din umeri, cu același zâmbet tălâmb și ne spui, simplu: ”Ghinion”.

Loading...

Comentarii

 • ioan

  27 martie 2016 14:33

  Aveti drepatte stimata doamna! Dar pentru ca Maria Sa Poporul sa fie respectat va trbui sa iasa in strada, sau sa iasa la vot in referendum. Frica mea este ca si atunci sa nu fie tratat de genul "ciini latra, caravana trece" cum a dat de inteles D-L Erdogan

  raspunde comentariului
 • Sa le dam

  27 martie 2016 2:44

  propun sa le dam catedrala mantuirii prostilor. de alde bin laden sunt vreo 1 miliard juma, asa ca daca ar da fiecare cate 1 euroi, ar putea sa faca o monstruozitate de 10 ori mai mare decat vor preafericitii. si de ce nu, poate tin slujbe impreuna, tot un drac.

  raspunde comentariului
 • crestinul

  26 martie 2016 1:29

  mai dragi conducatori fosti , prezenti si viitori alesi de prostimea crestina autohtona , nu intelegeti ca noi nu avem bani sa terminam amarata aceeia de Catedrala a Neamului si acum vrem sa facem Moschee ?!. Pe Basescu l-am inteles era in filiera internationala din timpul amintirilor din copilarie, a luat bani frumosi pentrul fierul vechi al flotei. , pe Ponta de asemeni il inteleg gandea din genuchi si ii trebuia un transplant turcesc, dar pe dl mare conducator Johanis chiar ca nu-l inteleg Generaatia si strabunii lui au facut zid impotriva islamului sa nu ajunga la Viena si el deschide sau continua narozia antecendentiilor. Asta este culmea!

  raspunde comentariului
  • Alin

   26 martie 2016 11:53

   Stimate "crestin", dl. Iohannis, din pacate, nu prea mai are ce face. Cand un ditamai presedintele cu 10 ani de mandat isi da acordul pentru ridicarea unei moschei fara a se gandi mai mult de lungul nasului asupra consecintelor nefaste rezultate, cand un mega-habarnist ca Ponta merge pe aceeasi linie, sa o cotesti brusc ar fi o dovada de neseriozitate, atat fata de turci, cat si fata de restul lumii. Singura scapare, in opinia mea, este ca guvernul turc sa nu isi respecte obligatia de a pune la dispozitie un teren pe care sa se construiasca biserica ortodoxa romaneasca, ceea ce ar anula acordul initial. Muftiul din Romania, Muurat Iusuf, a declarat"Regret sa constat ca fostul presedinte a fost dezinformat pe tema viitorului nostru lacas de cult din Bucuresti si, la randul sau, a pus in circulatie aceste informatii, dar pentru a restabili adevarul ii reamintesc ca in cadrul a doua vizite oficiale efectuate in Turcia, in 2011 si 2014, cand l-am insotit, a cazut de acord cu omologul sau sa acorde terenuri in Bucuresti pentru construirea acestei moschei si a unui cimitir musulman. Reciproc, presedintele turc si-a asumat obligatia punerii la dispozitie, la Istanbul, a terenurilor necesare construirii unei biserici crestine romanesti si a unui cimitir, pentru comunitatea romaneasca din metropola, acorduri care au si fost finalizate, acum", a declarat muftiul Muurat Iusuf.Preedintele Traian Băsescu l-a asigurat miercuri, la Ankara, pe premierul turc, Recep Tayyip Erdogan, că Primăria Capitalei a declanat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee.A vrea să încep cu o problemă care a fost în oarecare dispută azi dimineaă. Am verificat i vă pot spune că, într-adevăr, Primăria Capitalei a declanat procedurile pentru alocarea unui teren pentru o moschee, i-a spus Băsescu premierului turc, în debutul întrevederii cu acesta.Acest articol nici n-ar mai fi trebuit sa fie scris, sau daca tot a facut-o, Spartacus ar fi trebuit sa faca o mica munca de documentare si, eventual, sa se duca la idolul lui si sa-i traga doua perechi dupa ceafa.Spartacus, sa-mi publici comentariul!

   raspunde comentariului
 • crestinul

  26 martie 2016 1:28

  mai dragi conducatori fosti , prezenti si viitori alesi de prostimea crestina autohtona , nu intelegeti ca noi nu avem bani sa terminam amarata aceeia de Catedrala a Neamului si acum vrem sa facem Moschee ?!. Pe Basescu l-am inteles era in filiera internationala din timpul amintirilor din copilarie, a luat bani frumosi pentrul fierul vechi al flotei. , pe Ponta de asemeni il inteleg gandea din genuchi si ii trebuia un transplant turcesc, dar pe dl mare conducator Johanis chiar ca nu-l inteleg Generaatia si strabunii lui au facut zid impotriva islamului sa nu ajunga la Viena si el deschide sau continua narozia antecendentiilor. Asta este culmea!

  raspunde comentariului
  • Alin

   26 martie 2016 11:58

   Fac o mica corectura la comentariul anterior "sa-i traga doua perechi de palme dupa ceafa", asta am vrut sa scriu.

   raspunde comentariului
 • Alin

  25 martie 2016 23:32

  Mai, Spartacus, decat sa scrii ca un tantalau numai prostii, iti aduc aminte ceva ce tu te faci ca ai uitat. Stimate jurnalist, Basescu a dat aprobarea pentru construirea moscheei, apoi l-a urmat ponta-galaxie. Suferi cam de timpuriu de amnezie, ia lecitina si nu mai cenzura comentariile care nu-ti plac.

  raspunde comentariului
 • Cititescu

  25 martie 2016 16:13

  In principiu, daca turcii au nevoie de o moscheie, sa se faca, dar exact atat de mare cat e nevoie pentru turcii care sunt ACUM in Bucuresti, nu pentru cei care vor sa imigreze. Sau, cel mult la fel de mare cat biserica pe care "prea-fericitul" o viseaza facuta pentru ortodoxii din Istambul cati or fi ei acum!.

  raspunde comentariului
 • aura

  25 martie 2016 13:01

  DAR DE CE FRATE LA COTROCENI???? pai COTROCENIUL NU I AL LUI... el este temporar -si sa speram ca nu pentru un timp lung - ci la el in casa... pe pamintul lu tac'su... acolo uunde actul de proprietate este pe numele familiei sale.... cum la COTROCENI...????COTROCENIUL NE APARTINE NOUA ROMANILOR... este '''casa de toleranta ''' construita pentru confortul unuia si altuia care iin ultima vreme ajunge din greseala acolo... si cum noi nu lasam pe nimeni fara adapost... ii dam un acoperis pentru moment... rectificati va rog... multumesc...!

  raspunde comentariului
 • it's mail

  24 martie 2016 19:46

  Surpriza din agenda președintelui, aproape de încheierea mandatului nea Klaus are programată o scurtă vizită de lucru la palatul Cotroceni după inaugurarea moscheii cu numărul oh mie! Cât despre moschei, nu vă fie frică, preabogatul Dănilă a promis că niciodată la noi nu vor fi mai multe moschei decât biserici nici de va fi nevoie de parohi arabi pentru a îngriji de portofelul enoriașilor. Iar o moscheie din casă-n casă nu strică la securitatea creștinului că doar n-or fi ăia așa nebuni să-și arunce-n aer propriile lăcașuri de adormirea minții.

  raspunde comentariului
  • adi

   25 martie 2016 9:55

   cine a zis ca-si arunca moscheea in aer? Metroul e mult mai bun. Tramvaiul 1 pe podul Basarab sau Gara de Nord. Ne vor blestema copiii peste cativa ani daca permitem nebunia asta.

   raspunde comentariului
 • cetateanul

  24 martie 2016 9:51

  Iubitul vostru Traian Basescu si apoi Ponta, au fost cei care au parafat constructia moscheiii la Bucuresti? Cum de v-a lovit uitarea????

  raspunde comentariului
+