HomeActualitateIohannis, decât să faci moschee la noi, nu mai...

Iohannis, decât să faci moschee la noi, nu mai bine vizitezi toate moscheile de la ei?

Chelului știam ce-i lipsește: tichie de mărgăritar. Dar pun pariu că nu știați ce-i lipsește mutului. Acum ați aflat: moschee în buricul Bucureștiului. Adică specialiștii în terorism avertizează că moscheile sunt focare primejdioase de fanatism islamic, în jurul nostru Europa sare-n aer, până și pămpălăii ăia de francezi și belgieni ajung să se întrebe ”mon frere, da’ nu le-am făcut noi cam multe moschei fraților noștri arabi, c-au ajuns să fie mai multe decât bisericile, într-o Europă creștină?”, iar tu, ca președinte al României, ce faci? Te bați pe burtă cu dictatorul Erdogan și-i promiți, frumos, că o să înalți la București cea mai mândră moschee din sud-estul Europei. Măcar a dat și el un all-inclusiv în Antalya la faza asta, domnu’ preș(edinte)?

Credeam că asemenea gărgăuni avea doar Ponta, că i-or fi făcut turcii discount când l-or operat de rotulă și Victor-Viorel s-a angajat să le facă moschee, că oricum n-o plătea el. Dar uite că și Iohannis, deși nu e român mândru și ortodox ca Plagiatorul, tot cu asemenea idei trăznite vine. În loc să-i spună, tranșant, lui Erdogan, ”aiasta nu se poate, bă, ce, ești turc, nu pricepi?”, în loc măcar să-l ducă cu zăhărelul, pe principiul ”om trăi și om vedea”, Iohannis a zâmbit, cu zâmbetul ăla tălâmb care-i dă de gol ambii neuroni și s-a angajat c-o să aibă musulmanii moschee la București. Alo, domnu’ preș, dar pe noi ne-ai întrebat? Dacă vrei așa tare moschee, de ce nu-ți faci una mai mică în curte la Cotroceni? Mai dai o sapă-n seră, că-ți fac ăștia sistem de irigații, mai ieși pe preșuleț și tragi o rugăciune spre Mecca, mulțumindu-i lui Allah c-au existat suficient de mulți proști pe Facebook-ul ăsta (inclusiv eu) care să te proțăpească-n fruntea țării.

Noi, românii, n-avem nevoie de moschee și cred că nici turcii nu ard de focul ei. Cred că mai curând ar vrea, săracii, în loc de moschee cu minarete aurite, niscaiva spitale, grădinițe și școli, cum vrem cu toții, de altfel. Dacă vrea Erdogan să facă un lucru bun pentru comunitatea turcă de la noi, să facă o cantină populară, o baie publică, un azil, ceva, nu o moschee unde-ar putea încăpea toată ienicerimea pentru o comunitate care nici o mie de membri nu numără în București. Când o vedea ditamai onănăul, cu semiluna pe el, ce-o să zică PF Daniel? O să mai înalțe niște turle la Catedrală, păi ce, el să fie mai prejos? Și atunci se supără Erdogan și mai ridică și el un minaret, să-l scuipe în cap muezinul lui, din minaret pe țârcovnicul lui Daniel, din clopotnița Catedralei. Și tot așa, până ambele măgăoaie o să ajungă un fel de ”turnurile gemene” de pe Dâmbovița, de-o să-ți cadă pălăria de pe cap uitându-te la ele.

În loc să construiești moschee la noi, domnu’ Iohannis, nu mai bine vrei să facem, tot pe Facebook, o chetă publică și să te trimitem să vizitezi moscheile de la ei? Că sunt o grămadă de țări unde există așa ceva, țări exotice, mișto, o să-i placă și lu’ doamna Carmen, chit că nu prea o să aibă ocazia să-și arate genunchii la plajă, că musulmanii sunt cam zărghiți, nu acceptă decât femei cu cearșaf pe ele. Nu de alta, dar, dacă faci moschee pentru 2.000 de oameni, o să vrei s-o și umpli, să nu stea nefolosită. Și cu ce-o umpli, când în București nu strângi atâta turcime nici să tragi cu pușca? Ei da, cu refugiați musulmani, pe care o să ți-i livreze doamna Merkel. La o adică, dacă ne revin cote de imigranți prea mici, ai putea să ceri un supliment, să ți se umple moscheea – păi ori suntem sași gospodari, ori nu mai suntem? Dar să nu te aud, domnu’ preș, când ne-or arunca zevzecii Otopeniul sau metroul de la Romană în aer că vii la televizor, ridici din umeri, cu același zâmbet tălâmb și ne spui, simplu: ”Ghinion”.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare