HomeActualitateIohannis, operat fiindcă îi ruginiseră două șuruburi la mână...

Iohannis, operat fiindcă îi ruginiseră două șuruburi la mână și nu se mai putea exprima!

Abia revenit de la Timișoara, unde ieri dăduse cu tifla cârcotașilor care îi preziceau că n-o să apuce să-și termine mandatul, Klaus Iohannis le-a dat astăzi acelorași cârcotași speranțe, fiind internat și operat de urgență la Spitalul Militar. În jurul neașteptatei probleme de sănătate a președintelui domnește cel mai strașnic secret și nimeni nu a vrut să declare ce anume s-a întâmplat, comunicatele oficiale anunțând, sec, că ar fi fost vorba de o problemă la braț, pentru care s-a intervenit chirurgical cu succes.

Analizând realizările de până acum ale șefului statului, specialiștii în chirurgia membrelor contactați de noi au lansat ipoteza că domnul Iohannis ar fi ajuns să aibă probleme cu brațul fiindcă a cam frecat menta de când e președinte, adică n-a făcut mai nimic pentru țară. Și, dacă tot freci menta cu aceeași mână, timp de doi ani din mandat, e logic să apară și probleme. ”Noi am crezut că doar îl durea în cot de fraierii care l-au votat, dar se pare că situația era mult mai complicată”, au precizat specialiștii.

Dar, deși autoritățile mențin o muțenie desăvârșită în legătură cu starea președintelui, noi am reușit, prin mijloace specifice meseriei de jurnalist (un Kent la femeile de serviciu, o cafeluță la asistente), să aflăm adevărul, pe care suntem gata să-l dezvăluim cititorilor noștri, mai inteligenți ca ai lor. Astfel, potrivit doamnei Chivuța Șpagoveanu, asistentă sub acoperire la Spitalul Militar, președintele a fost operat de urgență pentru că îi ruginiseră două șuruburi: ”Io din ce am auzit vă spun, maică! Nu știu dacă e adevărat, da io așa am auzit: cică președintele a început să scârțâie încă de acu un an și ceva, când a trântit paltonul pe capota la merțan. Și de atunci tot scârțâie. Au încercat unii să-l ungă, dar tot degeaba. Ajunsese să nu-și mai poată mișca nici mâna, ceea ce, pentru un om cu vocabularul lui, e o catastrofă. Păi nu vă dați seama? Dacă un președinte așa de tăcut ca domnul Iohannis rămâne și fără mâini, el cum să mai comunice cu partenerii externi? Noroc că mai are mânuțele alea două, că fără ele nu s-ar putea exprima deloc!”.

Acum, așa cum precizat, problemele de sănătate ale președintelui au fost rezolvate, deci putem răsufla ușurați, căci domnul Iohannis ne va vorbi, în continuare, cu ambele mâini, ca un roboțel cumsecade. Totuși, fiindcă operația ar fi fost destul de complicată, șuruburile vechi fiind ”Made in China” și desfăcându-se doar cu flacără oxiacetilenică, președintele va avea nevoie de o lungă perioadă de recuperare, de cel puțin trei luni, pe care o va petrece undeva unde plouă foarte rar, să nu-i ruginească și șuruburile cele noi, adică în Caraibe sau în insulele Mauritius.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare